Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hogyan kezelné a helyzetet?
Párommal màr több éve vagyunk együtt, egyébként egy kiegyensúlyozott, jó párkapcsolat.
A helyzet a következő, húsvéti ebédkor pároméknál voltam, amikor is megszólalt a párom anyja, hogy baj van.. A párom tesójának a párja már tegezi őket, én pedig még mindig nem.
Ültem, néztem h tessék?
Utána kérdeztem, h mi ez a diszkrimináció?
Nekem 2 év után engedték meg, hogy tegezzem őket. Ünnepélyesen karácsonykor koccintás mellett lett nekem megengedve, mint ha valami hatalmas dolog lenne. Akkor nagyon örültem is neki.
Erre fel megjelent a tesó párja, neki első alkalommal meg lett engedve. (Évek óta szingli volt)
Ha nem húsvét vasárnapi ebéd lett volna, eljöttem volna szó nélkül, hogy miért vagyok megkülönböztetve ennyire, hogy nekem 2 évig kellett dolgoznom, hogy ilyen bizalmas viszony legyen köztünk, más be esik az ajtón és üdv a családban..
Párom szerint túl reagálok, nincs semmi megkülönböztetés.
Az anyuja annyit mond, h kicsit korai, de hát apuka már megengedte. ..
Én meg már 2 éjszakája felkelek, szarul alszok, a sìrás kerülget napjában többször.
Páromnak elmondtam, hogy tőle az esett rosszul, hogy miért nem kérdezte meg ő is, hogy miért van ez ìgy? Oké, ő sem volt ott, amikor a testvére párja bemutatkozott, nem tudja, h hogyan volt, de azt éreztem az ebédnél, hogy full egyedül vagyok nem éreztem hogy mellettem van.
Szerintem pedig azt jelenti ez a tegezés dolog, hogy őt rögtön elfogadták, miközben nekem 2 évet kellett ezért dolgoznom. (Volt, hogy kerek születésnapra én szkeneltem be fotókat, csináltam kis videót olyan unokatesónak, akivel az évek alatt 5 percet ha beszéltem... Lehet sokat ìrtam stb. Nyilván párom is tett dolgokat, meg a családja is valamennyit, de ez a tegezés nekem nagyon rosszul esik.)
Nem csinálnék belőle ügyet, pont nem érdekelne.
Sőt, bő 4 éve vagyunk együtt, párom anyját már az első pillanattól tegezem, az apja meg azóta sem ajánlotta fel. Párom szerint neki annyira tökmindegy, hogy ha elkezdeném tegezni, akkor sem venne észre különbséget, nem sértődne meg. Én vagyok, aki tartom magam ahhoz, hogy ha nem ajánlja fel, akkor nem tegezem. Vicces kicsit néha, de egyébként pont nem érdekel.
Nem diszkriminacio. Szerintem azert nincs mit "megdolgozni"...egyszeruen vannak emberek, akikkel egybol hullamhosszon vagyunk es vannak azok, akik inkabb "megdolgoznak" ezert.
Neked nincs jogod a masik embert kellemetlen helyzetbe hozni es ilyen hulye hisztit csapni. Az o dolguk.
Köszönöm a látásmódokat, mindenkinek ment a zöld.
Egyébként eddig nem volt gondom velük, mert mindenkivel megtalálom a közös hangot, a munkám része is ez, de magánéletben is sikerül általában.
Eddig azt hittem, h jól meg is vagyok velük.. (Szoktak venni Top Joyt, mert amúgy vízen/teán kívül csak azt iszom meg) Tőlem is szokták kérdezni, h mit ennék, ha csak olyan kaja van, amit én nem szeretek, de megyek gyorsan csinálnak nekem is valamit stb, szóval ezzel nem volt gondom. Ilyen szempontból mindenkivel vendégszeretőek. A tesó szokott az anyjukkal kaját is csomagoltatni, a párjának.
Amúgy bő 3 éve vagyunk mi egy pár, a tesó pár hete van az illetővel.
Különböző nemű testvérpárról van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!