Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hazudnak a pasik? Kapcsolat elején ha otthagyok vmit náluk, ami fél év mulva kerul elő azt hazudják hogy az övék, vagy nem tudják hogy kerult oda, kié.

Figyelt kérdés

Tipikusan kocsikban.

Első randiknál (de még egy taxisnál is), valami megmagyarázhatatlan okbol de otthagyok vmit. Pl rózsaszín esernyő minire összecsukva, szájfény, elegáns öngyujto, ilyesmik.

Eddig komolyan csak a taxis volt az aki (mivel aznap ketszer vitt),szólt hogy ezt otthagytam a kocsiban.

Akikkel meg járok azt kapom az esernyőre hónapok mulva mikor kiderul hogy ülés alatt van vagy onnan átgurlt hátra stb es előkerul, jön az hogy nem tudja honnan kerult oda.

A biztosítékot a jelenlegi barátom verte ki azzal hogy ő egyenesen azt hazudta az az övé és régóta kereste, mikor mondtam hogy bocs mar fekete arany öngyzjto az én stílusom es en hagytam ott, meg jött azzal hogy a fekete arany az ő stílusa a tárcája is olyan volt, es sértődve közli, hogy majd vesz nekem akkor egyet.

Miért mondta reflexszerűen azt egy jóformán női öngyújtóra (kerek)hogy az övé lenne? Miért hazudik? (Többször kapom amugy füllentéseken)

Plusz ha nem szállítanak más nőket csak engem, mint bnőt eleve hogy nem rakják össze, hogy az enyém, mint a taxis?

2022. ápr. 18. 18:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Életemben nem találkoztam ilyen problémával. Simán csak idiotakat fogsz ki.
2022. ápr. 18. 21:22
 12/15 anonim ***** válasza:
46%
En ilyen csaladtaggal vagyok megaldva! Vettem egy porszivot , atjott a kedves , eszrevette, bejelentette , hogy azt a porszivot o adta kolcson nekem! Mikor mondtam neki , hogy elozoheten vettem , kozolte , hogy jajj akkor boztos rosszul emlekezett ! Aztan ment tovabb az elet . Soha tobbett nem emlegette a porszivot ! Vannak ilyen emberek!
2022. ápr. 18. 21:34
 13/15 anonim ***** válasza:
46%
A cigizés rossz, értem?
2022. ápr. 18. 22:08
 14/15 anonim ***** válasza:

Ezek a lehetőségek valószínűségi sorrendben a felsorolt információk alapján:

-A pasi kocsijában más nő is volt és leakarja tagadni.

-A pasi kocsijában nem volt más nő mióta megismert téged, de a korábbi exét megcsalta és automatikusan megszokásból hazudott.

-A pasinak fogalma se volt, hogy került a kocsiba az ismeretlen öngyújtó, de attól tartott, hogy gyanúba keveri magát, leakarta tudni azzal a dolgot, hogy azt mondja, az övé.

-A pasi az öngyújtóról azt hihette, hogy az övé. Lehet, hogy valóban volt korábban hasonló öngyújtója.

Ha a füllentéseit is leírod ide, akkor többet is tudok mondani.

Azért hazudik, mert nem akar magyarázkodni, vagy bevallani valamit, de megakarja tartani a kapcsolatot veled.

Az exem a fürdőszobában a földön talált ismeretlen fürdőszivacsra azt mondta, hogy az övé és meg is magyarázta, hogy nem érte el a hátát és úgy gondolta vesz emiatt egy szivacsot. Később kiderült egy nő hagyta ott.

2022. ápr. 19. 02:18
 15/15 A kérdező kommentje:

Végre valaki aki velem gondolkodik.

Tipikus egyéb füllentései hogy ő nem hallotta.

Pl reggel a szomszed elkezdett engem oltogatni es magamban elmorogtam egy csúnyát (elb.a a napomat)

Ezt a kifejezést még egyikunk sem használta korábban tehát nincs aktiv szókincsünkben egyikünknek sem

De este valamilyen vita miatt beszolt nekem a barátom hogy en elb.m a napját. Es olyan érzést keltett bennem ezzel, mintha igy megvédte volna a szomszedot. Hogy ha en rosszat mondok másrol akkor ő azt nekem "visszaadja"

Nem is ez a tézisem ebben a lényeg, hanem a hazugsága megint amot erre mondott.

Eleinte azt mondta ezt en kombináltam rosszul össze, aztán letagadta hogy hallotta volna hogy en reggel ilyet mondtam. Pedig elotte mondtam kristálytisztán.ilyenekre is esküdözik.

Az öngyujtorol amugy megesküdött hogy az övé, rosszul kérdeztem, mert ha lenyulta tolem, ugy tényleg az övé. De szerintem amikor esküdözik IS HAZUDIK.

2022. ápr. 19. 07:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!