Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi lehet az oka, hogy otthagyott?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet az oka, hogy otthagyott?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Amikor megismerkedtünk, ő 19-20 éves volt én lehettem kb 15, minden féle téren éretlen (kb a gólyában is hittem akkor még). Tipikus tini rajongás alakult ki részemről, és hál istennek (irónia) ezt le is írtam neki miután én hazajöttem... jött a kedves leépítés, aztán itt meg is szakadt minden beszélgetés, én is inkább szépen elástam magam szegyenemben ez idő alatt.

Nemrég ide költözött BPre. Azóta igazából amióta megérkezett (koronavírus közepette) tök jóban voltunk/vagyunk, sokat találkoztunk és bár nyilvááán még mindig nagyon bejött nekem, örültem hogy nem került szóba az a kínos kis történet így kész voltam ezt örökre elfojtani.

Egyszer elmentem hozzá (egy barátjánál lakik jelenleg), hogy tartsunk egy pizzázós filmezős estét, na itt sajnos az alkohol beütött, jacuzziztunk, lekerült rólam a bikini felső is, csókok is csattantak el, puszilgatott simogatott és én meg ettől nagyon beindultam, így elkezdtem tapizni ott délen, ő pedig húzott közelebb, aztán meg kézzel és szájjal kezdtem neki. Elhangzott egy olyan mondat hogy “akar” engem, ezért is lepett meg ami ezután jött.

Hirtelen azt mondta, hogy a haverja ne erre toppanjon be, pakoljunk össze, elmegy fürdeni. Oké... ezutan jött a teljes sokk, azt mondta hogy őszinte lesz nem számított erre, meg nem is tervezett semmi ilyet ez csak úgy jött, nem tudja mit kezdjen ezzel, nagyon bejövök neki külsőre belsőre, tetszik neki a “különc” személyisegem, de nem biztos benne hogy pl nekem jót tenne ha lefeküdnénk.

Egyáltalán nem értettem ezt a monológot, eleve ő húzott oda magához, na meg had döntsem el én nekem mi a jó. Erre meg azt mondta sajnálja ha rámenős volt, és beszéljük meg ezt majd normális körülmények között.

Most itt tartunk, elvileg lehet hogy holnap átjön és beszélünk mert elvesztettem a fonalat.

Bocsi a hosszú sztoriért csak tanácstalan vagyok. Nem tudom mi lehet a háttérben és kiváncsi vagyok kívülállók véleményére. Nyilván tőle kapom meg a magyarázatot, de erdekelne mit gondoltok a helyzetről.

L

2020. nov. 23. 23:48
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Hűha! A srác ritka baromi rendes, az biztos. Nyilván abban a helyzetben amikor a pia is képbe kerül, azt gondolhatta talán nem vagy teljesen önmagad, hogy talán az alkohol hatása miatt vagy így beindulva.

Mindenesetre nem akart a helyzettel visszaélni, és talán a kettőtök kapcsolatát többre tartja, semmint hogy így induljon. Érted mit akarok mondani? Vagy komolyan akar tőled valamit, vagy pedig nem akart úgymond kihasználni. A lényeg, mondd el neki hogy jó nálad.

2020. nov. 24. 00:01
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek az egyessel, én is azt mondanám, hogy nem akart úgy rádmászni, hogy részeg voltál, nehogy később megbánd.

Szerintem simán van nála esélyed, a részeg ember ritkán hazudik, ő meg azt mondta, akar. Mindenképp talizzatok, beszéljétek meg, esetleg ha húzódozna, megpróbálhatod milyen, ha rámenősebb vagy, de minimum mondd el neki nyíltan, hogy te szívesen gondolkodnál valami többen. :)

És tényleg köszönd meg neki, hogy ilyen korrekt volt, és nem használta ki a helyzeted.

(És kérlek, ha nem túl intim, meséld majd el, hogy alakult :) )

2020. nov. 24. 00:15
 3/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. #1-#2 Igen értem mit mondtok... elsőre nekem mindig a lehető legrosszabb forgatókönyv jut eszembe.

Eleve rosszul jött ki hogy már eljutottunk egy darabig amikor hopp a semmiből közölte hogy elmegy fürdeni. Felmerült a kérdés miért nem állított le előbb vagy minek ment bele így? Nyilván nem erre számítottam, rosszul is esett, meg is lepődtem.

A másik oldala az, hogy tudom milyen tudok lenni piával a szervezetemben (szerencse hogy nem látom magam kívülről), és így csak reménykedem hogy tényleg arról lesz szó amit ti írtatok és nem így akart ezen túllenni. Akkor viszont tényleg minden tiszteletem.

Ha holnap sikerül beszélni akkor majd updatelek :)

2020. nov. 24. 00:26
 4/16 anonim ***** válasza:
87%

#2 vagyok

"Eleve rosszul jött ki hogy már eljutottunk egy darabig amikor hopp a semmiből közölte hogy elmegy fürdeni. Felmerült a kérdés miért nem állított le előbb vagy minek ment bele így?"

Ez simán előfordul minden rossz szándék nélkül is. Még akkor is bejátszhatott volna, ha valamiért ő tök józan, ha egy pasit elkap a vágy, onnan se lát, se hall, hirtelen elkezdesz az ágyékoddal "gondolkodni"... Igazából az a csoda, hogy meg tudott állni, mikor már odalent kényeztetted... :D

Az elmegyek fürdeni meg abszolút ilyen biztonsági kiugrás, le kellett hűtenie magát, hogy kicsit józanabbul tudja végiggondolni, azt meg nem lehet úgy, hogy ott ülsz mellette egy szál bugyiban :D

Szurkolok :)

2020. nov. 24. 00:37
 5/16 A kérdező kommentje:
Értelek. Hat picit megnyugtattál az biztos :) nem mondom hogy nem motoszkálnak rossz gondolatok a fejemben továbbra is, de van benne valami amit mondasz. Legyen így én azt mondom 😊 nagyon el lennék keseredve ha negatív kimenetele lenne ennek a dolognak, hiszen történt bármi, kb amióta megismertem azóta nem volt nap hogy ne jusson eszembe. Ez ilyen plátói hülyeség volt részemről de kész csodának hittem hogy újra találkoztunk ennyi idő után. Szóval bárhogyan is de remélem nem “szakadunk” el egymástól😬
2020. nov. 24. 00:52
 6/16 anonim ***** válasza:
17%
Nem lehet, hogy nem élvezte? Normális férfi nem lép le ilyen helyzetben...
2020. nov. 24. 00:59
 7/16 A kérdező kommentje:
Nem úgy tűnt mint aki nem élvezi :-) nem hinnem hogy ilyen jellegű dolog van a hatterben.
2020. nov. 24. 09:35
 8/16 anonymousreview60 ***** válasza:
69%

Ha volt merevedése, akkor csak annyi történt, hogy ő rendes srác. Értelmes férfiként behúzta a kéziféket, mielőtt alkoholos behatás alatt olyant tesz az egyikőtök, amit ő vagy a másik is megbánna. Beszélj vele újra! Melegedj össze újra, és sokkal-sokkal kevesebb alkohol behatása alatt mondd neki, hogy "Azt akarom, hogy megdugj!".

Védekezzetek, érezzétek jól egymást!

2020. nov. 25. 15:03
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Mi a helyzet, kérdező? Engem nagyon érdekel, és drukkolok, hogy "happy end" legyen :)
2020. nov. 26. 16:23
 10/16 A kérdező kommentje:
Na jöttem fejleményekkel. Igaza lett a többségnek 😊 beszéltünk, tisztázta hogy nagyon is bejött neki a kialakult helyzet de nem gondolta hogy részegen kellene ennek köztünk megtörténnie, mert hogy ennél többre tart és nem csak a külsőm de a szemelyisegem is nagyon tetszik neki ezért nem szerette volna ha azt érzem kihasznál. Aztán igazából mondtam neki hogy én is hasonlóképpen vagyok vele kapcsolatban, és hogy nagyon értékelem a hozzáállását, emellett azért elejtettem hogy tudatosan csináltam amit csináltam, mert vele akartam lenni... hat aztán erről beszélgettünk, meg azóta józanul is volt már egy két dolog köztünk 😁 szerintem (bár nincs kimondva és lehet még korai találgatni) jó uton haladunk és akár lehet ebből valami komolyabb is🤭😁
2020. nov. 26. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!