Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért csinálja ezt a barátom?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt a barátom? Többi lent.

Figyelt kérdés

Bárhova elmegyünk ketten, bulizni vagy akármi, és valaki akit nem ismerek és megnéz engem, egyből kiosztja és nem bírja elviselni, annyira zavarja.

És tudom hogy szeret, mert ha összeveszünk sír és könyörög, hogy béküljünk ki. És nem csak előttem, hanem bárki előtt megteszi.

Facebookon is ki van rakva hogy kapcsolatban vagyunk, minden közös képünket kiteszi, mindenkinek mondja hogy mennyire szeret és felvállal, stb.

De akkor miért lájkolja be más lányoknak a képeit, és miért jelöl be idegen szép lányokat? Nagyon rosszul esik. Ha én csinálnék ilyet, ő tuti kiakadna…

Nem hiszem, hogy megcsalna, de ezt miért csinálja akkor?

2022. ápr. 18. 01:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező és az 5. hozzászóló : miért vagytok egy ilyen toxikus kapcsolatban?

Ezek a férfiak birtokolni akarnak, hogy csak az övék legyetek.

2022. ápr. 18. 15:17
 12/16 anonim ***** válasza:
46%

Az ilyenek nem lépnek le csak ugy. Annak meg kovetkezményei vannak, ha a nö akar lelépni.

Kulon terv kell az egészbol kigabalyodni az mellett, hogy érzelmileg meg hatással, befolyással is vannak a nőre.

2022. ápr. 18. 16:32
 13/16 anonim ***** válasza:
0%

Helyzeti előnyük az ilyen pasiknak abban rejlik hogy nagyon sok ferfi "felett" vannak. Azaz husegesebbek, korrektebbek az átlagnál, igényesek helyesek, kifejezik az erzelmeiket, hosszu tavu komoly kapcsolatokra utaznak, csak szerelembol szexelnek, nem ösztönök által vezéreltek, stb minden nő álmai. Szinte nincs is ami bajod lehetne vele, tökéletesek.

Sok sok millio pasit übrellnek, a nő hajlamos azt erezni hogy ilyet ugy sem fog soha találni.

Es nem is mert a normalis emberek nem is ilyenek eleve. Nem korrektebbek az átlagnál, javareszt megcsalosak, inkorrektek atverősek stb. Egy nő ketszer meggondolja kit dob ki.

Es nehéz a jot a tökéleteset elengedni. Mert azért hátránya, hogy terrorizál.

2022. ápr. 18. 16:40
 14/16 anonim ***** válasza:
93%

Ez nettó hülyeség utolsó.

Annyiban igaz lehet, hogy egy kapcsolat elején az ilyen emberek úgy viselkednek, ami már szinte túl szép. És ilyenkor ez csak egy beetetesi időszak, de ez pár hónap alatt lecseng, amikor már kialakultak az érzelmek es a kötődés es utána kezdenek el ezek így viselkedni.

2022. ápr. 18. 16:52
 15/16 anonim ***** válasza:
0%

Nem beetetési idoszak. Valoban ugy éreznek akkor es ott.eleinte nem féltekenyek még a kotodesük lassan alakul ki. Pont ugy ahogy a másikban is.

Aztan mindkettő kötődik. Es ez a kotodes lehet az amitol elkezdenek félni hogy elveszitik a masikat es kezdenek féltékenykedni aztán azzal tulzásba esni es atlendulni a beszabalyozásig terrorig is.

Eleinte megkedvelik a nőt aztan kötődnek, aztán félnek az elvesztéstétol, aztán attol meg egyenesen rettegnek, aztán error(itt jönnek a lelku fizikai bántalmazások magzk felett is elvesztik az uralmat).

Nekik valoban fáj a szakitás, valoban nem akarják azt. Ebbol jon hogy el se tudják a masikat engedni.

Hát nem sok ferfi ragaszkodik es huséges igy tuzon vizen át is a párjához..sőt. egysem aki normalis..

2022. ápr. 18. 17:01
 16/16 A kérdező kommentje:

Én nem tudok rajta eligazodni. A túlzott féltékenység is néha kiborít, főleg úgy, hogy nem adok rá okot. Ha rám néz valaki már attól is kiborul, és ha én, vagy valamelyik barátja nem fogná vissza, megverne bárkit olyankor. Pedig megígérte, hogy befejezi ezt, de azzal indokolja, hogy nem bírja elviselni, ha másnak is bejövök, vagy rám néznek/hozzám szólnak (mármint idegenek).

Szerintem ezt egy kis önbizalomhiány miatt is teszi, mert mindig mondja, hogy ennyire szép barátnője még nem volt mint én, sose szeretett ennyire senkit, stb, magával meg nincs megelégedve teljesen, sőt…

És igen, gondolkoztam már rajta, hogy ki kéne lépnem ebből a kapcsolatból. Mert ha így fog viselkedni továbbra is, akkor előbb-utóbb besokallok, hiába szeretem, szakítás lesz a vége.

Nem tudom hogy reagálna ha szakítanék. Nem hiszem, hogy egykönnyen feladná, de azt azért nem nézném ki belőle, hogy képes lenne megütni vagy zaklatni, ha így döntenék.

Mindenesetre még várok 1 hónapot, ha ezidő alatt sem változtat a dolgokon, akkor szerintem véget vetek a dolognak.

2022. ápr. 18. 17:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!