Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek meddig várjak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek meddig várjak a barátnőmre?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A barátnőm 15 éves és Szűz,Én 16 éves fiú és nem szűz.

Nos,2 hónapja vagyok vele együtt,Szeretem is...

Egyszer sem mondtam neki ezt a témát,és tudom,hogy nincs itt az ideje...,bőven nincs itt.

Azt tudom,hogy ez közös döntés,ezért is szeretnék,csak a véleményetekre kíváncsi lenni.

Köszönöm

2010. szept. 15. 20:36
1 2
 11/12 nagyviri ***** válasza:
Addig várj a barátnődre, amíg Ő is azt nem érzi, hogy itt az ideje. Ezt nem lehet pontos dátummal körül írni. Lehet hogy évek telnek el mire úgy érzi kész lesz rá, pláne ha későn érő típus. Tudom ez így szörnyen hangzik, pláne mert te már tudod, miről van szó. Ha tényleg szereted, akkor vársz rá és nem sürgetsz semmit.
2010. szept. 16. 22:59
 12/12 A kérdező kommentje:

Nem sürgettem,de 4 hónap után lefeküdtünk.

Egyáltalán nem erőltettem,csak hát heves állapotban úgy döntött,hogy készen áll rá.

Köszönöm a sok választ:)

2010. okt. 21. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!