Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feladjam? Egyik fórumon van egy pasi aki nemrég szakított. Rámmozdult erőteljesen, hol lakom csak rajtam áll stb. , de erre még kitérően talányosan reagáltam.
Figyelt kérdés
Tetszik pedig de mégse ilyen hirtelen. Előtte nem sokat beszéltünk. Azóta nem szól hozzám, feladom neki a labdát de alig alig reagál. Most mi van? Amikor töröltem írt mailt hogy menjek vissza, de ahogy visszamentem megint nem szól2008. dec. 17. 22:26
1/6 anonim válasza:
hát ez elég gyerekes! és én nem biznék az ilyen fórumos pasikban.... bocs
2/6 A kérdező kommentje:
Én vagyok gyerekes? Miért?
2008. dec. 17. 22:33
3/6 anonim válasza:
nem te vagy gyerekes! ha nem az az ember! és hangsúlyoznám hogy nem éri meg neten ismerkedni... nagyon kevés az olyan ember aki komolyabb kapcsolatot szeretne...
4/6 anonim válasza:
Én a neten ismertem meg a páromat és a barátnőm is és szerencsénk volt :) De jól nézd meg, hogy kibe botlasz. Nekem az az érzésem, hogy csak megakart fektetni, de látta, hogy nem vagy könnyű préda és inkább nem is bajlódik veled.
5/6 anonim válasza:
En is neten ismertem meg a paromat.2 ev dumcsizas utan most mar egyutt lakunk es imadjuk egymast.
Sajnos nagyon ritka az ilyen eset.Legtobb esetben a neten olyan emberek lognak,akikkel nem ok valami.Persze van kivetel.
Amugy szerintem is nagyon gyerekes a pasi.Most jatszadozni probal veled ugy tunik.Szerintem ne vedd komolyan te se Ot.
6/6 anonim válasza:
Én is az első hozzászólóval értenék egyet. Marha gyerekesen viselkedtél :P
Minek mutatod, hogy kopjon ha egyszer tetszik? Tudom, tudom, nő vagy. De akkor is ez a legrosszabb bennetek. Akkor kell a legjobban hajtani rátok mikor a legjobban taszítotok, de ha mégse történne hajtás akormeg csöndben megy a csodálkozás hogy most akkor miafaszér nem beszél velem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!