Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Melyik az a fiútípus, akitől...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik az a fiútípus, akitől tiltanád a kamasz lányodat, még akkor is, ha a párod meg engedné, sőt, akár bátorítaná is?

Figyelt kérdés

Nem a konkrét, képen lévő pasira, hanem az általa képviselt stílusra/típusra vonatkozik a kérdés! Köszönöm a normális válaszokat!

A.: [link]

B.: [link]

C.: [link]

D.: [link]

E.: [link]

2022. ápr. 15. 13:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Azért ott volna gond rendesen ahol az egyik szülő (bármelyik nemű), nemhogy nem borulna ki ezektől, hanem még bátorítaná is a tizenéves lányát hogy nyugodtan legyen pl egy ilyen rajoskodó romával, a tanárával vagy a 42 éves pasassal, a kinézete lényegtelen (E). Agyrém.

A másik kettő is inkább csak a megtűrendő kategória, bár a rocker srácokat nem kell előítélettel kezelni, a fiatal srác amelyiknek máris gyereke van az meg úgysem célpontja egyetlen kiscsajnak sem, sok esély nincs rá hogy ez a helyzet kéne egy fiatal lánynak.

2022. ápr. 15. 20:28
 12/15 anonim ***** válasza:
52%
Csak az E-t engedném a közelébe.
2022. ápr. 16. 13:37
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

12

Az E-t? A negyvenes kujont a kislány mellé. Gratulálok. (Most ne számítson az hogy nem átlag negyvenest rakott be a kérdező hanem egy modellt).

Hát én liberális családban nőttem fel, de asszem a szolid sorozatgyilkos ábrázatú rajért, a tanáromért és a negyvenes kujonért tuti háziőrizetbe raktak volna valahogy.

A rocker akit a kérdező berakott, valóban nem szép, ellenben ronda, szóval ez pont olyan manipuláció mint David Gandy mint negyvenes pedó, mert nem nagyon így néz ki egy negyvenes átlagpasi.

De ha hazavittem volna egy kissé torzonborz, kockásinges srácot hogy ez itt Zoli a suliból, jó fej, régóta ismerem, nem keltek volna ki az összes hitükből. Ettől nem lesz ő a baltás gyilkos.

A gyerekkel pózoló srác érdekes. Neki örülnének a szülők, tipikus lányos anyák kedvence a fiú. A gyereket meg nem vallaná be a kiscsaj otthon, úgy egy szavuk nem lenne a szülőknek.

2022. ápr. 16. 13:55
 14/15 anonim ***** válasza:
A, B, C, D,
2022. ápr. 18. 17:48
 15/15 anonim ***** válasza:
romából és rockerből kötelező volt a legrosszabbakat berakni? Nem csak "gyilkos tekintetű bax szájba vagy én foglak" féle cigány és nem csak szét csapott lsd-től összefojt rocker van.
2022. ápr. 18. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!