Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Miért ért véget egy-egy kapcsolatotok? Olyanokra gondolok,ahol még nem került sor az összeköltözésre,tehát csak jártatok egy darabig. Mi volt a gond, mi nem tetszett nektek, ami miatt szakítottatok, vagy a másik miért dobott titeket?
Kiderult,hogy amikor kirugtak anno,es kellett a jogi segitseg,leszopott egy olyan ugyvedet is,aki vegtelenul unszimpatikus nekem. Mert ha meg jolepu megertem...
Akkor ugyan meg nem jartunk,de kiabrandito, hogy egy ilyen meg tudta fektetni,csak azert mert bizonytalan helyzetben volt,az pedig magabiztosan ranyomult.
első kapcsolat 5év , irányiásmániás csak , egyszer szájbavert mert elaludtam véletlen egy buliban és 1 órán át nem tudta hol vagyok. Igazi nárcisztikus nő volt. Szakítottam vele mert mondtam hogy nincs kedvem már a folyamatos ovodás hülyeségekre. Később megtudtam hogy 2 éven át csalt...
masodik kapcsolat tökéletes volt , sose vitáztunk , jó volt a szex , nem csaltuk egymást , az egész mesébe illő volt. 4 hónap után szakított mert elmúlt az érzés. Azóta teljesen össze vagyok törve , rá sem bírok nézni egy nőre sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!