Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm átment feministába...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm átment feministába egy munkahelyváltás után és teljesen kifordult magából , mit tegyek, hogy megmentsem a kapcsolatunkat?

Figyelt kérdés

2,5 éve vagyunk együtt, minden rendben volt de év elején kapott egy jobb lehetőséget egyik ismerőse által és oda ment dolgozni több pénzért ,aminek én is örültem akkor még.

Viszont azóta főleg az utóbbi 1 hónapban teljesen megváltozott, elkezdett összejárni a kolléganőivel akik az alapján amit mesél teljesen feministák és férfigyűlölők , eleinte csak legyintettem de most már kezd mindent megkérdőjelezni amit csinálok és azt is amit nem és arra utal amit a kolléganői mondanak neki.

Jó ötlet lenne egy legközelebbi találkozójuk alkalmával nekem is odamenni és beszélni velük, hogy ne uszítsanak ellenem a semmire vagy csak olaj a tűzre? Mit tegyek ez ellen?

Teljesen jól elvoltunk és folyamatosan nem csak ellenem de férfiak ellen hangolták, konkrétan még az apját is elkezdte szídni az utóbbi vasárnapi ebéd óta a semmire mert hogy "ahelyett hogy elmosogatta volna a tányért, csak anyu kezébe adta" meg ilyenek.

Igazából csalódás ez kicsit nekem is, hogy ennyire könnyen manipulálták vagy nem tudom mit csinálnak vele de teljesen megváltozott..

2022. ápr. 14. 19:28
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
1%

20.-ra.

És ő is szeret? Mert nem úgy vélem. Törd meg, vagy lelép!

2022. ápr. 14. 20:50
 22/28 anonim ***** válasza:
100%

Próbáltál már vele erről nyíltan, veszekedés nélkül beszélni? Nem akkor, mikor épp fel vagy paprikázva, mert szerinted bunkó, hanem, mikor béke van.

Könnyen lehet, hogy valami konkrét baja van, csak ebben csattan ki. Ő nem mondja, mert adott esetben úgy érzi, neked is érezned kéne, hol a gond, vagy jelezte már, csak nem értetted, esetleg eleve olyan típus, aki nem szívesen beszél az érzéseiről, vagy bármi egyéb.

Ha nem erről van szó, akkor is határokat kell húzni és következetesen tartani. Jelezni, hogy neked ez így nem jó, nem érted miért csinálja, nem kiszámítható és így érzelmileg instabil lesz a kapcsolat.

Ha szeret, végig fogja gondolni. Ha újra és újra átbeszélitek, mikor belefuttok ebbe a problémába és ő is partner, akkor idővel kialakul egy rendszer. De, ez nem megy, ha te eleve követelőző, dühös, sértett vagy a beszélgetés során, esetleg eleve számonkérően indítasz.

Okosnak, megfontoltan és nyugodtnak kell maradni, ha meg akarod érteni mi zajlik körülötted és meg akarod menteni ezt a kapcsolatot.

Mert, egyenlőre elég csehül álltok, az alapján amit leírtál. Így nem lehet sokáig húzni.

Ami a feminista dolgot illeti, a feminizmussal semmi baj. Egyenjogúság. Ha tényleg nem a nő helye a konyhában típus vagy, akkor ebben igazán nem lehet kivetnivalód. De, amit a párod csinál, az nem a feminizmus része. Az sima hiszti. Arra kellene rájönni, mi az, ami valójában frusztrálja.

Ami pedig a 21es versenyzőt illeti, egészséges kapcsolat nem lesz abból, ha egyik fél megpróbálja betörni, vagy megtörni a másikat. Egészséges lelkületű ember eleve nem gondolkozik ilyesmiben.

2022. ápr. 14. 21:00
 23/28 A kérdező kommentje:
Igen, próbáltam vele beszélni erről de szerinte csak elakarom üldözni mellőle az új barátnőit. Miután ezt mondtam még rosszabb lett, gondolom beszélt velük is erről és még jobban ellenem uszítanak..
2022. ápr. 14. 21:05
 24/28 anonim ***** válasza:
1%

Nyeregben érzi magát a + lóvé miatt. A "barátnői", meg adják alá a lovat.

Vagy keményen megtöröd, vagy ki fog rakni!

2022. ápr. 14. 21:11
 25/28 anonim ***** válasza:
96%
24. Ha te ennyire be akarnál törni valakit hogy veled maradjon, 100% hogy elöbb ott hagy.
2022. ápr. 14. 21:16
 26/28 anonim ***** válasza:
100%
#24: Az ilyen "betörősöket" hamar kib.szarintják.
2022. ápr. 14. 21:19
 27/28 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem vesd fel, hogy neked úgy tűnik, hogy soknak érzi, amit otthon csinál házimunkát. Ha gondolja, akkor beszéljétek meg, hogy ki melyik feladatot csinálja, hogy ne legyen belőle folyton vita.

Aztán alakítsatok ki két egyenlő halmazt (az egyikőtök, szerintem ő), a másikótok meg válasszon a halmazok közül.

2022. ápr. 14. 23:15
 28/28 anonim ***** válasza:
100%

23, szerintem nem érted mire gondolok. Nem arról, hogy szerinted a barátnői idióták és rossz hatással vannak rá, mert ez nem a te dolgod ilyen formában és nem lehet, nem támadásnak venni.

Arról, hogy neked hogy esik, mikor így viselkedik, arról, hogy mitől ideges, mi bántja, arról, hogy hova vezet ez így stb. Ne támadj és főleg ne a barátait. Arról beszélj, ami a ti közös életetek, ti közös ügyetek. Arra próbálj rájönni, mi ment félre. Egy teljesen rendben lévő kapcsolatot igen nehéz ennyire megborítani, pláne pár hónap alatt. Mint írtam, valószínűleg van valami, ami nagyon zavarja, vagy bántja és ez az alapja az összes egyéb kirohanásnak. Ezzel foglalkozz, ne a barátaival, vagy a munkájával.

2022. ápr. 14. 23:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!