Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Képtelen vagy párkapcsolatot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Képtelen vagy párkapcsolatot fenntartani?

Figyelt kérdés

25 éves nő vagyok. Az a problémám, hogy az emberek nem tudják elfogadni az őszinteségem és hogy kimondom azt, amit gondolom. Azt gondolják, bunkó és nyers vagyok. Pedig mindezek ellenére nagyon tudok szeretni és nem érzem magam rossz embernek.

Szinte az összes kapcsolatom emiatt ment tönkre.

2022. ápr. 14. 06:25
1 2 3 4
 11/40 A kérdező kommentje:
De például olyan is volt, hogy az akkori párom legjobb barátja kihasználta a páromat. Nem uszítottam soha a barát ellen. De elmondtam, hogy én hogy látom és hülye, ha hagyja magát kihasználni. Nyilván én voltam a szemét, pedig abszolút semmi rosszindulat nem volt bennem.
2022. ápr. 14. 07:35
 12/40 A kérdező kommentje:

Ismerkedésnél is nagyot tudok egyébként esni. Hogy miért? Mert nem szeretem, ha többet látnak belém, mint aki vagyok, vagy nagyon nyomulni kezdenek. Ezeknek ne adjak hangot?

Vagy ha a partner próbálja magát másnak kiadni és ez feltűnik....

2022. ápr. 14. 07:38
 13/40 anonim ***** válasza:
11%
Nem bunkó és nyers vagy, csak egyszerűen buta. Véleménye mindenkinek van, de okos ember nem hangoztatja.
 14/40 anonim ***** válasza:
100%
10. Nem lehet hogy rossz embereket vonzol be? Van sok ember aki pont azt szereti ha a nő lekomonikálja az ilyesmit.
 15/40 Noren1989 ***** válasza:
100%

#13, feküdj vissza.

Kérdező, ahogy lefested,semmi kivetnivaló nem lenne a mondanivalódban.

Ezeket a fricceket direkte vàlogatod össte?

2022. ápr. 14. 07:41
 16/40 anonim ***** válasza:
6%
A kérdező újbóli kommentjei tökéletesen igazolták a #8-as, lepontozott válaszomat. Ez a kérdező hétszentség, hogy nem fog már megváltozni. Ahhoz túl erős egyéniség. Még egyszer mondom: ilyen embereknek magas tűrőképességű társat kell keresniük. Nincs más megoldás.
2022. ápr. 14. 07:42
 17/40 anonim ***** válasza:
71%

“Az a problémám, hogy az emberek nem tudják elfogadni az őszinteségem és hogy kimondom azt, amit gondolom. Azt gondolják, bunkó és nyers vagyok.“

Te vagy az a típus, aki a Mekiben ordít egy szülinapos ismerősének dohánykarcos hanggal, hogy “ma is közelebb kerültél a halálhoz?”, meg ilyen dolgok?

Ha bunkó vagy mások szerint, akkor az is lehetsz és rendkívül gyáva dolog arra verni magadat, hogy “hát ez őszinteség”. Nem, ez proliság. Egy intelligens, őszinte ember egy 15 soros jogi szakzsargonokkal tűzdelt levéllel is el tud küldeni a keva anyádba.

2022. ápr. 14. 07:54
 18/40 A kérdező kommentje:
#17-es: nem, dehogy is olyan vagyok, ilyeneket nem csinálok :D
2022. ápr. 14. 07:56
 19/40 anonim ***** válasza:
17%
A felelős viselkedés ott kezdődik, hogy nem bántasz meg vele másokat. Könyörülettel is lehet igazságosnak és őszintének lenni. A sekélyes emberek gondolkodnak csak a két végletben és önigazolnak ezzel, hogy konfliktusba kerülnek.
2022. ápr. 14. 07:58
 20/40 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem meg az általad felvázolt példák alapján semmi gond sincs veled. Maximum megbántod az a hatalmas ffi büszkeséget, mert nem csak leszel ki a fejéből mint a sülthal, meg alélsz el 3x egy bimbicsavarástól. Vannak pasik, akiknek az egója nem engedi meg hogy ezeket elfogadják, mert azt hiszik ők aztán tökéletesek. Na nekem meg pont olyan pár nem kellene akivel nem lehet kommunikálni, hanem csak csendben tűrni kell, véleményt nem lehet nyilvánítani. Egy párkapcsolatban ne kelljen már tojáshéjon járkálni. Nyilván lehet, hogy amúgy sok vagy, csak az elmondott példák alapján mondom azt, hogy semmi baj nincs veled. Keress olyan ffit akinek szintén alap az őszinteség. Nálunk,, elvárás", hogy elmondjuk a másiknak ha valami zavaró, vagy a véleményünket. Ez nem bunkóság
2022. ápr. 14. 09:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!