Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek az normális dolog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek az normális dolog ha a párod a volt barátnőjétől kapott ruhát megtartotta ès hordja? 😂

Figyelt kérdés
2022. ápr. 13. 16:25
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen normális.

Mégis mit kéne tennie, dobja tűzre a teljesen ép és kényelmes ruháit, csak azért mert az extől van?

Te kidobnád az ékszereket? (Már ha kapnál.)

2022. ápr. 13. 16:42
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
Én szakítás után mindent elégetek és sóval hintem be a talajt.
2022. ápr. 13. 16:44
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
A pasim exe olyan jó ruhákat hagyott nála, hogy nem bírtam kidobni, úgyhogy én is a tőle "kapottat" hordom.
2022. ápr. 13. 16:44
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Ameddig azokon a ruhákon nem ex képe van és hogy "szeretlek juciiiiikah", addig teljesen normális. Mi az istenért kellene teljesen normális, jó állapotú ruhákat kidobni, főleg ha még tetszenek is és jól is állnak?
2022. ápr. 13. 16:53
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem normális. Cserélje le a farkát is.
2022. ápr. 13. 16:57
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán honnan tudni, hogy az adott ruhadarabot ki vette?:)

Egyébként meg igaza van 15-nek, akkor már mindent dobjunk ki amit az ex haszált:)))

2022. ápr. 13. 17:08
 17/27 anonim ***** válasza:
17%
Remélem az exem új nője is ilyen lesz. Konkrétan minden tárgyhoz köthető vagyok a lakásában. Végigszexeltük az összes szobát, bútort. Nagy részét én vettem a dolgoknak. Még a kocsijában is hagytam eltávolíthatatlan emléket. :D Kb új személyazonosság kéne neki ha nem akarja rám emlékeztetni semmi az új nőt. Pedig fullra nem érdeklem az exemet. :D
2022. ápr. 13. 17:37
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
Az exből kihúzott farkát is megtartotta, sőt hordja is, és beléd is rakja utána. Mik vannak ugye? 😀
2022. ápr. 13. 17:53
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

Erről eszembe jutott egy eset, amire baromira nem vagyok büszke.

Exemmel vitáig fajult a dolog, egy szerencsétlen sál miatt, amit az előző barátnőjétől kapott.

Elértem nála, hogy tűzre dobja hátul, a kertjükben 😂

Ma már ezen csak nevetek, és szánom az akkori önmagamat, borzasztó gyerekes húzás volt.

2022. ápr. 13. 18:20
 20/27 anonim ***** válasza:
35%
Nagyon jó kérdés....és nagyon megosztja a társadalmat. Nekem van egy pulcsim amit az exem kötött a szülinapomra vagy 7 éve és nagyon szeretem. A mostani párom közölte, hogy ha felveszem akkor nem mossa ki és aznap nem szól hozzám. Nos minap éppen azon gondolkoztam, hogy a párom telefonját a exétől kapta, ezen felül van egy arany lánca amit szintén az exétől kapott és valamiért hordja. Úgy döntöttem én sem beszélek vele ha rajta van. Az lett a beszélgetés vége, hogy azok "személytelen" tárgyak, bárhol lehet venni, de az én pulcsim egyedi és ezért nem szeretné ha hordanám. Női logika.....
2022. ápr. 13. 18:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!