Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fèrjem, hány nővel volt előttem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fèrjem, hány nővel volt előttem?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Furcsa kèrdèssel fordulok hozzátok.

Hetedik ève vagyunk együtt a fèrjemmel. Van egy 5 hetes kislányunk. Nem tudom mi miatt talán a hormonok miatt de elkezdett foglalkoztatni, hogy hány nővel is volt elöttem. Kapcsolatunk alatt többször feltettem neki a kèrdèst de mindig mást mondott. Nem tudom mit gondoljak. Most egyenesen felbáborodik ha megkèrdezem.

Nem tudom mi miatt foglalkoztat most ennyire de remegek az idegtől, hogy nem tudom pontosan.

Nem változtatna semmin sem ezt neki is elmondtam de egyszeruen nem hajlando elmondani. Biztos vagyok ezek alapján, hogy sok de annyira szeretnèm tudni, hogy mi az igazság. Ti mit tennètek a helyemben? Engedjem el ezt a hülyesèget vagy valahogy vegyem rá, hogy ki tállaljon?

2022. ápr. 12. 22:05
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Ismerem az emberedet! Ő egy kicsit magasabb te meg egy kicsit alacsonyabb vagy!

A válasz 12!

2022. ápr. 13. 11:01
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Én 1x kérdeztem meg a férjemtől csak úgy és akkor csak annyit mondott, hogy sok futó kalandja volt. Néha sztorizgat is, amit nem bánok. Meghallgatom, elvileg ez is hozzá tartozik. De nem érdekel, hogy pontosan mennyi nővel, hol és mikor volt előtten. Minek? Az a múltja. Ha akar beszél róla, ha nem akkor nem. Szerintem se érdekeljen. Egyszerűen ez nem releváns.
2022. ápr. 13. 18:12
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

Az én férjem DJ volt egy neves pesti discoban 7 évig és elég jóképű, gondolhatod mi ment ott, nem tudná megmondani mennyi volt az annyi, de 100 felett bőven.

Ezt el kell engedni. Ha hozzád hűséges, jól megvagytok x éve, akkor nem mindegy végülis?

2022. ápr. 13. 19:16
 24/25 anonim ***** válasza:

Akkor is ezek a válaszok lennének, ha a nemeket megfordítjuk?

(Férjem nem tudja, hány nővel volt, de 20-25 közé tehető.

Szerencsére bebiztosítottam magam korábban, felhalmoztam egy szép számot, mert nem akartam, hogy bármelyik sokat látott skalpgyűjtő valami kiváltságnak érezze a p¡námat, meg a lakatos nyomorékok nyomják az igét, az ilyenek így elkerülnek.

Hogy hánnyal volt aktus, még meg tudom mondani, de az egyebeket már én se....)

2022. ápr. 14. 16:13
 25/25 anonim ***** válasza:
Kerdezo,pszichiater latott mar?!
2022. ápr. 14. 16:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!