Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogos az az elvárásom, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos az az elvárásom, hogy rendezze a körülményeit mielőtt jobban belemélyedünk a kapcsolatba?

Figyelt kérdés

Ismerkedési fázisban vagyunk egyelőre. A helyzet az, hogy a szóban forgó férfinek van egy gyereke, de még előttem elhagyta a családot, úgy fél éve, mert megromlott a viszony a nővel. Nem volt a felesége, bár ez manapság nem számít. A lényeg, hogy a mai napig nem alakult ki, hogy oldják meg a gyerek felügyeletét, ha beteg, ha szünet van az oviban, vagy csak simán hétvége. Összevissza az egész és teljesen olyan, mintha még mindig együtt lenne a nővel, csak épp nem alszik otthon. Ha valami van, egyből fut hozzájuk, időt tölt el, nemcsak a legszükségesebbet. Nekik ugrál, közben panaszkodik, ez a legfeltűnőbb. Nekem azt mondja, nem beszélnek amúgy napközben, de ezt én elképzelhetetlennek tartom. Talán a gyerekesek itt tudnak segíteni és tanácsot adni, mennyi a normális kontakt a volt kapcsolattal.

Köszönöm.

2022. ápr. 12. 12:18
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%
Maximálisan egyetértek.
2022. ápr. 12. 21:40
 22/30 anonim ***** válasza:
0%

"Akkor köztünk szűnik meg, ami szerintem a legjobb dolog a kommentek alapján is :)"

Igen, a legjobbnak tűnik számodra, a férfi számára, a gyereknek meg legfőképpen, ha te kikerülsz a képből.

2022. ápr. 12. 22:22
 23/30 anonim ***** válasza:
25%

"Amúgy valószínűleg nem tetszene egyik lehetőség sem, nem kell más gyereke."

Akkor egy ilyen kapcsolat eleve nem lenne neked való akkor sem, ha már rendezve lenne minden a láthatással, a közös gyerekkel kapcsolatos teendőkkel kapcsolatban a szülők között.

Akkor azt nem értem, hogy minek ismerkedsz olyan férfival, akinek gyereke van, aki nem olyan, mint egy ex, akinek ki lehet sétálni az életéből, hanem egy 18+ évre vállalt komoly felelősség.

2022. ápr. 12. 22:27
 24/30 A kérdező kommentje:

“Akkor egy ilyen kapcsolat eleve nem lenne neked való”

Mintha ez valami hatalmas veszteség lenne, fura ez a megfogalmazás 😃

Ő nem érdemel meg engem esetleg ;)

2022. ápr. 13. 08:14
 25/30 anonim ***** válasza:
68%

24

Valóban, egy olyan férfi, aki a gyerekével "időt tölt el, nemcsak a legszükségesebbet", nem érdemel meg téged.

2022. ápr. 13. 22:16
 26/30 anonim ***** válasza:
100%
Én csak azt nem értem, minek kezdtél vele?
2022. ápr. 14. 05:54
 27/30 A kérdező kommentje:

Nem tudtam ellenállni, szeretem a férfi nemet :)

2022. ápr. 14. 17:17
 28/30 anonim ***** válasza:
#27😂
2022. ápr. 15. 08:42
 29/30 A kérdező kommentje:

Nos, mivel nem történt változás és emberünk még mindig visszajár-amit csak akkor mond el, ha rákérdezek- ezért hatalmas lendülettel kidobtam.

Továbbra sincs rendszer, valamelyik nap például “csak beugrott” vagy “addig ment oda, amíg az ex ügyintézett”.

Röhej.

2022. ápr. 27. 20:48
 30/30 anonim ***** válasza:
44%
#29 Jól tetted
2022. ápr. 28. 17:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!