Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos az az elvárásom, hogy rendezze a körülményeit mielőtt jobban belemélyedünk a kapcsolatba?
Ismerkedési fázisban vagyunk egyelőre. A helyzet az, hogy a szóban forgó férfinek van egy gyereke, de még előttem elhagyta a családot, úgy fél éve, mert megromlott a viszony a nővel. Nem volt a felesége, bár ez manapság nem számít. A lényeg, hogy a mai napig nem alakult ki, hogy oldják meg a gyerek felügyeletét, ha beteg, ha szünet van az oviban, vagy csak simán hétvége. Összevissza az egész és teljesen olyan, mintha még mindig együtt lenne a nővel, csak épp nem alszik otthon. Ha valami van, egyből fut hozzájuk, időt tölt el, nemcsak a legszükségesebbet. Nekik ugrál, közben panaszkodik, ez a legfeltűnőbb. Nekem azt mondja, nem beszélnek amúgy napközben, de ezt én elképzelhetetlennek tartom. Talán a gyerekesek itt tudnak segíteni és tanácsot adni, mennyi a normális kontakt a volt kapcsolattal.
Köszönöm.
"Akkor köztünk szűnik meg, ami szerintem a legjobb dolog a kommentek alapján is :)"
Igen, a legjobbnak tűnik számodra, a férfi számára, a gyereknek meg legfőképpen, ha te kikerülsz a képből.
"Amúgy valószínűleg nem tetszene egyik lehetőség sem, nem kell más gyereke."
Akkor egy ilyen kapcsolat eleve nem lenne neked való akkor sem, ha már rendezve lenne minden a láthatással, a közös gyerekkel kapcsolatos teendőkkel kapcsolatban a szülők között.
Akkor azt nem értem, hogy minek ismerkedsz olyan férfival, akinek gyereke van, aki nem olyan, mint egy ex, akinek ki lehet sétálni az életéből, hanem egy 18+ évre vállalt komoly felelősség.
“Akkor egy ilyen kapcsolat eleve nem lenne neked való”
Mintha ez valami hatalmas veszteség lenne, fura ez a megfogalmazás 😃
Ő nem érdemel meg engem esetleg ;)
24
Valóban, egy olyan férfi, aki a gyerekével "időt tölt el, nemcsak a legszükségesebbet", nem érdemel meg téged.
Nem tudtam ellenállni, szeretem a férfi nemet :)
Nos, mivel nem történt változás és emberünk még mindig visszajár-amit csak akkor mond el, ha rákérdezek- ezért hatalmas lendülettel kidobtam.
Továbbra sincs rendszer, valamelyik nap például “csak beugrott” vagy “addig ment oda, amíg az ex ügyintézett”.
Röhej.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!