Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok miért kérdezitek h...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok miért kérdezitek h szeret e a párotok?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel gondjaink vannak. Ezeket próbáltam elmondani neki.

Én ugyanúgy " mellette vagyok, segítek neki" és csinálok mindent mint eddig, ( csak tudjuk mindketten h probléma van a háttérben)

Ennek ellenére h nem tesz semmit, minden nap kérdezgeti h szeretem e.

Ennek nem látom értelmét és kezd idegesíteni is h minden nap ez a kérdés és ha nem tesz nem értem mert így csak érzelmileg is távolodunk..főleg én

2022. ápr. 12. 08:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Azért kérdezi, mert nem érzi.
2022. ápr. 12. 08:38
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Én olyankor kérdezem a páromtól ezt, ha éppen elhanyagolva érzem magam, vagy valamiért eltávolodva.

Valószínűleg ő is érzi, hogy te már távolodsz érzelmileg, és ezért kérdezgeti, hogy mi a helyzet. Ha nem ülsz le vele beszélgetni, nem mondod el neki, hogy mit vársz, mit tegyen érted, a kapcsolatotokért, a gondok megoldásáért, akkor ez nem is fog változni. Főleg, ha már idegesít a kérdése is. Ha nem tudja, hogy ez a helyzet, akkor mégis mitől változna?

2022. ápr. 12. 08:38
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Mert igénylik a szeretettet. És így adják a tudtodra hogy most kérnének belőle.

Semmi extra dolgod teendőd nincs. Csak megőleled, ízlés szerint puszi csók. És elmondod hogy menyire szereted őt. Hogy milyen fontos is ő neked.

2022. ápr. 12. 08:39
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
3. Vagyok bocs nem olvastam végig. Ha nem vagytok épp jóban, akkor az is a dolgod hogy rendezd a helyzetet valahogy. El kéne dönteni hogy merre tovább.
2022. ápr. 12. 08:42
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Azért kérdezi mert nem érzi hogy szereted és vár egy kis szeretet kimutatást..
2022. ápr. 12. 09:18
 6/11 anonim ***** válasza:
37%
Szerintem is zavaró ez a kérdés. Mert már így felteszi lényegében, hogy azt gondolja, hogy lehet nem. Meg ha épp tök más dologan van fejben, akkor nem úgy tudja ezt mondani az ember, mint amikor ez így jön belőle természetesen. Szóval szerintem sem jó irány ez a kérdezés. Ez vagy jön valakiből vagy nem, de így kiszedni belőle nem jó.
2022. ápr. 12. 10:47
 7/11 anonim ***** válasza:
Ha érezné, nem kérdezné. Mi nem mondogatjuk egymásnak minden nap, de érezzük szavak nélkül is. Első körben a problémát kell lerendezni, nem pedig a szőnyeg alá söpörni.
2022. ápr. 12. 11:06
 8/11 anonim ***** válasza:
40%
#7 de ha nem érzi szerintem csak ront a helyzeten ezzel a kérdezgetéssel. ha nem szereti épp, ettől nem fogja, szóval semmi jót nem tesz ezzel. Valahogy viselkedésileg kellene oda oldani a helyzetet, hogy ott legyen a szeretés.
2022. ápr. 12. 11:18
 9/11 anonim ***** válasza:
8. Pl azt kéne mondani “hét te hülye szeress meg!!” ?
2022. ápr. 12. 12:32
 10/11 anonim ***** válasza:
#9 ez is jobb lenne :) ez legalább kicsit vicces és játékos.
2022. ápr. 12. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!