Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Gáz, ha már most arra gondolok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, ha már most arra gondolok,hogy a gyerek téma fog a kapcsolatunknak véget vetni?

Figyelt kérdés

4 hónapja járunk, én vagyok a nő.

Én nem akarok gyereket, ezt előre leszögeztem az elején.

Ő még nem tudja, képlékeny nála a dolog, de nem gondolkozik ezen, szeret és élvezni akarja az együtt töltött időt. Bár mikor még csak haverkodtunk, azt mondta,hogy erre a világra inkább nem akarna gyereket vállalni, ahhoz képest a még nem tudja,lehet gondolkodás elég nagy váltás szerintem..

Mondtam neki,hogy,ha tudom,hogy a lehet is megfordul a fejében nem jövök vele össze.

Félek,hogy évek múlva emiatt kell majd szakìtanunk.

2022. ápr. 11. 17:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
6. Te se tudd meg, én hány olyan embert, férfit és nőt ismerek egyaránt, akinek azért lett gyereke, mert "így illik", meg "há' mer' ki más ápolna, ha megöregszem", aztán megbánták...
2022. ápr. 11. 17:54
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Még most szakítsatok az elején.
2022. ápr. 11. 17:59
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Na, én ezzel szívtam meg. Amikor összejöttünk, akkor egyikünk sem akart gyereket. Én már nagyon fiatalon tudtam, hogy nem vagyok rá képes, ezt most nem részletezem. Ő évekig mondta, hogy jaj neki sem fontos. Erre 35 évesen eszébe jutott, hogy jaj de mégis kell gyerek. Szerintem főleg baráti-családi nyomásra. Akkor ütött be a covid-helyzet, kivizsgálásra sem tudtam jelentkezni, magánban sem fogadtak ahol élünk. Próbáltam megváltoztatni a saját véleményemet magamban, hogy de, kell a gyerek. Nem ment. Amúgy kiderült,hogy természetes úton nem jött volna össze, beültetésre lett volna szükség. Gyerektéma miatt fogunk válni, 15 év után. Ja és én vagyok a szararc, a gonosz, az önző, hogy raboltam az idejét. Miközben ő is évekig hajtogatta, hogy nem akar gyereket. Én vagyok a nő a történetben.
2022. ápr. 11. 18:04
 14/15 Noren1989 ***** válasza:
100%
#13, komoly sztori.
2022. ápr. 11. 19:10
 15/15 anonim ***** válasza:
60%

Teljesen megértelek, én sem vállalnék gyereket, kizárt.

Amúgy a pasid ugyanúgy nem akar szerintem, szóval mi itt a gond? :)

Élvezzétek az életet szabadon, nem mindenkinek vágya a sz@ros pelenka csere ;)

2022. ápr. 12. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!