Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

EZ egészséges érzés?

Figyelt kérdés

Sziasztok!21 fiú vagyok s már egy ideje nincs bnőm,emiatt néha furán néznek rám a haverok is,mert tudják hogy lehetne.Vannak lányok akiknek tetszem.De ők nem tetszenek nekem. Úgy értem hogy van aki külsőre sem,de vannak akik külsőre igen,de két-három találkozó után semmit nem érzek,semmi késztetést hogy vele akarjak lenni hosszabbtávon,kihasználni meg nem fogok senkit.Ahogy a csajok mondják "nincs meg az a láng" kettőnk között,nem indítanak be. Ilyen lányok tetszenek:

-Külső: Legyen szép arca,a teste nem érdekel.Adjon magára.

Belső:

-Hűséges(beállítottságú. Mert abban én is lehetek ludas h mással akar lenni)

-Legyen vmi hobbija(a séta,csavargás,netezés nem hobbik)

-Lehessen vele hülyülni,ne legyen negatív,másokat lenéző.

-Ha bármikor megkérdezem,most mit érez,ne idiótán vihogjon mert nem érti a kérdést hanem ki tudja fejteni.

A többi tulajdonságai kevésbé fontosak. Tizenévesek közt nehéz hasonló nőt találni úgy vettem észre,én pedig felszínes csajokkal nem érzem jól magam.Én vagyok a hülye,túl nagyok az elvárásaim?

2010. szept. 15. 15:30
 1/8 anonim ***** válasza:

Randizz minél többet, egyszer csak megjelenik az a lány, akinél érzed azt a kis pluszt is.;) Aki nélkül el sem tudod majd képzelni a mindennapokat:)

Rendes srác vagy, szerintem nem kell túl sokat várni erre.

22/L

2010. szept. 15. 15:35
 2/8 komasa ***** válasza:
Maximálisan jó elvárásokat támasztasz egy lánnyal szemben. Semmi probléma veled. Hány éves vagy? Ha tizenéves lányokról van szó, akkor gondolom te is tizenéves vagy. Ha igen, akkor egyszerűen érettebben gondolkodsz egy párkapcsolatról, mint a kortársaid. Ennyi! No para, keresgélj tovább meglesz az is akire vársz!
2010. szept. 15. 15:36
 3/8 anonim ***** válasza:

Nem, de engedj egy kicsit.

Ne hagyd ott azért, mert 1-2 kritériumnak nem felel meg!

2010. szept. 15. 15:36
 4/8 anonim ***** válasza:
egyáltalán nem nagyon az elvárásaid a mai tinik túl felszinesek vagy csak rossz helyen keresgélsz :D ennyi az egész... mert hát most nem nagyképűségből de én személy szerint hát nah nem avgyok csunya mondjuk ugy szépnek érzem magam sőt az alakom sem a legrosszabb... a 'barinőkön és a shopizáson" kivűl más hobbim is van, hűséges és nagyon szerető ember vagyok ugyanakkor irtó dili ami annyit tesz hogy sokszor már filozofikusan komoly vagyok máskor mégis bulizok élek és imádom a hülyülést és a vicces dolgokat ált az ilyen embereket keresem akik megtudnak nevettetni imádok nevetni :D ... szoval nem tudom a többi iylen lány hol bujkálhat :P de ne add fel ;)
2010. szept. 15. 15:37
 5/8 komasa ***** válasza:
Úúúúúúú! Ott a korod! Akkor csak érettebben gondolkodsz erről mint mások. Próbálj meg egy kicsit idősebb korosztálynál próbálkozni 23 körülinél. A tizenévesek nagyon komolytalanok.
2010. szept. 15. 15:38
 6/8 anonim válasza:

Bocs, de muszáj visszakérdeznem:

Mánuelnek hívnak?

Ha igen, akkor meleg vagy.

Ha nem, akkor sztem te nem barátnőt keresel, hanem kifogásokat. 2-3 találkozó alapján eldöntöd, hogy egy lánynak van-e (neked megfelelő) hobbija, lehet-e vele hülyülni, stb. Gondolod, hogy ez alapján meg tudsz ismerni egy embert mélyen? Márpedig a leírás alapján te mélyebb kapcsolatot keresel. Csakhogy így nem fogod megtalálni.

Sztem ha megkérdezel egy lányt arról, hogy épp mit érez, 2-3 találkozás után nem fogja megmondani neked és épp nagyon kínosan fogja érezni magát, mert ez nem így szokott haladni.

Azt mondod legyen szép az arca, a többi nem érdekel? Az a véleményem, hogy vissza vagy maradva a fejlődésben (ne érts félre, nem a te hibád, hanem a génjeidé, a környezetedé, a nevelésedé, stb) és egyszerűen nem tudod, mi a jó nő. Neked most nem csaj kell, hanem vmi más. Nem tudod, mi a szerelem, de ez nem baj, csak fura lehet a haverjaidnak.

A kérdésed az volt, hogy egészséges-e ez az érzés. Megint visszakérdezek: Neked jó így? Ha igen, akkor egészséges. Ha úgy érzed nem, akkor nem az és ki kéne vmi mást is próbálni.

2010. szept. 15. 15:48
 7/8 anonim ***** válasza:
Van egy ismerősöm, mintha csak őt olvasnám-akár lehet, hogy épp ő vagy. Évek óta találgatjuk, hogy meleg-e vagy simán aszexuális. Soha senki nem jó neki sem, még a legjobb, legkedvesebb, legokosabb csajok sem-kifogás mindig van nála is.
2010. szept. 15. 17:03
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat. Megpróbálok tömören válaszolni. Nem,nem Mánuelnek hívnak...Volt már nem is egy barátnőm,csak az elmúlt fél évben nincs senkim,nem kell senki mert a fent írt dolgoknak egy lány sem felel meg. Lehet több esélyt kellene adnom 2-3találkozónál magunknak,de egyszerűen ott van bennem hogy "ő sem kell,nincs benne semmi érdekes". Így pedig nem kezdek bele egy kapcsolatba. Ezek nem kifogások,a hobbi azért legyen mert abból lehet tudni mihez van kitartása,kreativitása..pontosabban van-e egyáltalán.Az alapján amit csinál,sok mindent meg lehet egy emberről tudni. Ha van hobbija,akkor vmi iránt szenvedélyes,kitartó s ez a kapcsolatra is visszahat. Legyen szép arca,nos nem tudom mi a jó nő mert nem azt mondtam,hogy legyen bombanő,akkor ez van ;) Csak az számít hogy adjon magára és ha ránézek,tetszen. Az érzések,mit érzel kérdés...Nem hiszem hogy minden nő ilyen befordult és fél beszélni önmagáról hanem inkább fél a világ véleményétől. Mert nem mindenki ilyen. Lehet tényleg nagyok az elvárásaim hogy olyan nőt keresek aki teljesen megéli önmagát? :S
2010. szept. 15. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!