Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
EZ egészséges érzés?
Sziasztok!21 fiú vagyok s már egy ideje nincs bnőm,emiatt néha furán néznek rám a haverok is,mert tudják hogy lehetne.Vannak lányok akiknek tetszem.De ők nem tetszenek nekem. Úgy értem hogy van aki külsőre sem,de vannak akik külsőre igen,de két-három találkozó után semmit nem érzek,semmi késztetést hogy vele akarjak lenni hosszabbtávon,kihasználni meg nem fogok senkit.Ahogy a csajok mondják "nincs meg az a láng" kettőnk között,nem indítanak be. Ilyen lányok tetszenek:
-Külső: Legyen szép arca,a teste nem érdekel.Adjon magára.
Belső:
-Hűséges(beállítottságú. Mert abban én is lehetek ludas h mással akar lenni)
-Legyen vmi hobbija(a séta,csavargás,netezés nem hobbik)
-Lehessen vele hülyülni,ne legyen negatív,másokat lenéző.
-Ha bármikor megkérdezem,most mit érez,ne idiótán vihogjon mert nem érti a kérdést hanem ki tudja fejteni.
A többi tulajdonságai kevésbé fontosak. Tizenévesek közt nehéz hasonló nőt találni úgy vettem észre,én pedig felszínes csajokkal nem érzem jól magam.Én vagyok a hülye,túl nagyok az elvárásaim?
Randizz minél többet, egyszer csak megjelenik az a lány, akinél érzed azt a kis pluszt is.;) Aki nélkül el sem tudod majd képzelni a mindennapokat:)
Rendes srác vagy, szerintem nem kell túl sokat várni erre.
22/L
Nem, de engedj egy kicsit.
Ne hagyd ott azért, mert 1-2 kritériumnak nem felel meg!
Bocs, de muszáj visszakérdeznem:
Mánuelnek hívnak?
Ha igen, akkor meleg vagy.
Ha nem, akkor sztem te nem barátnőt keresel, hanem kifogásokat. 2-3 találkozó alapján eldöntöd, hogy egy lánynak van-e (neked megfelelő) hobbija, lehet-e vele hülyülni, stb. Gondolod, hogy ez alapján meg tudsz ismerni egy embert mélyen? Márpedig a leírás alapján te mélyebb kapcsolatot keresel. Csakhogy így nem fogod megtalálni.
Sztem ha megkérdezel egy lányt arról, hogy épp mit érez, 2-3 találkozás után nem fogja megmondani neked és épp nagyon kínosan fogja érezni magát, mert ez nem így szokott haladni.
Azt mondod legyen szép az arca, a többi nem érdekel? Az a véleményem, hogy vissza vagy maradva a fejlődésben (ne érts félre, nem a te hibád, hanem a génjeidé, a környezetedé, a nevelésedé, stb) és egyszerűen nem tudod, mi a jó nő. Neked most nem csaj kell, hanem vmi más. Nem tudod, mi a szerelem, de ez nem baj, csak fura lehet a haverjaidnak.
A kérdésed az volt, hogy egészséges-e ez az érzés. Megint visszakérdezek: Neked jó így? Ha igen, akkor egészséges. Ha úgy érzed nem, akkor nem az és ki kéne vmi mást is próbálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!