Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem vagyok neki még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem vagyok neki még mindig elég?

Figyelt kérdés

Egy sráccal kavartam évekkel ezelőtt. Egy ideig nagyon figyelmes volt, sokat beszéltünk, sokat találkoztunk, aztán egy idő után rámunt, és elkezdett elég durván hanyagolni. Ezen teljesen érthetően megsértődtem, és lekoptattam, mielőtt még ő tette volna meg. Ez mintha valami kapcsolót nyomott volna meg a fejében, megszállott lett velem, nem hagyott békén, stalkolt, könyörgött hogy beszéljünk, de nem engedtem neki. Azóta eltelt egy rakat év, vagy legalább 10, és mindketten felnőttünk. Egy évfolyamtalálkozón összefutottunk, és elkezdtünk megint beszélni. Kibékültünk, és elhívott egy randira. Azt hittem, most már más lesz, tekintve, hogy kevésbé tűnt gyerekesnek, de az első pár hét óriási figyelmessége után megint lecsökkent a lelkesedése a minimum minimumára. Nem figyel rám, ha találkozunk telefonozik meg hamar elmegy, és annyira kétségbeejtő mert nagyon szeretem ezt az embert, és tényleg igyekszem nem sok lenni, de mégis megint ez lett. Annyira össze vagyok törve, miért csak akkor érdeklem, amikor közömbös vagyok?

25 lány

2022. ápr. 11. 09:49
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a kérdést pár hónapja már olvastam.
2022. ápr. 11. 09:55
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem vagy neki elég érdekes és izgalmas.
2022. ápr. 11. 10:01
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Vannak olyan pasik akiknek folyamatos hódítási kenyszeruk van azaz ha nyeregben van akkortól mar nem kell a nő.

Az ilyenekhez olyan passzol csak aki folyamatosan egész kapcsolat alatt is azt érezteti hogy barmikor otthagyja ha kell, önállo nő, aki bármikor lecseréli őt, illetve folyamatosan tartása van és még fél év mulva kapcsolatban is csak ugy megy el vele mondjuk fagyizni hogy nem mond azonnal igent, és MINDEN amit a nő nyújt "jutalomként" hat.

2022. ápr. 11. 10:28
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Folyt Vannak ilyen típusú nők akik az ilyen "vadász" típusú pasikban folyamatosan képesek fennt tartani hogy nekik tenni kell a nőért, hódítani kell és még akkor sem tudják teljesen a magukénak érezni a nőt, hanem folyamatosan azt érzik kapcsolatban hogy, rezeg alattuk a léc.

Nem egy pasi sír inkább r.bancok után is, a hűséges kéznél levő nők meg nem érdeklik őket.

2022. ápr. 11. 10:32
 5/6 dregor ***** válasza:
100%

A kérdés az, hogy miért akarsz egy idiótával együtt lenni még 10 év után is, aki le se tojja a fejed?

Alapvetően biztos aranyos nő vagy, aki szeretethiányos és olyat keres akivel sülve-főve együtt lehet, de nem mindenkiben fogsz erre partnert találni.

2022. ápr. 11. 13:57
 6/6 anonim ***** válasza:

1. 25 évesen kérlek be lánynak nevezd magad, bár tükrözi a meglátási képességeidet es az érettségedet

2. Ezt már akkor el kellett volna engedni, amikor meg kamaszok voltatok, mert akkor sem tervezett veled semmit

3. Pár hét randizas után hogy lehet ekkora szerelmed? Szerintem te csak kotodni akarsz valakihez es rávetíteni egy csomó tulajdonságot, ami nincs is meg benne. Mit szerethetnel valakiben, akit nem is ismersz ? És ne gyere azzal, hogy de 10 éve ilyen volt…10 év alatt sokat változik egy ember, szóval akivel most randiztal az egy komplett idegen.

4. Dobd ki mielőtt ő adja ki az utad, mert ez nem lesz jobb.

24N

2022. ápr. 11. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!