Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párotok mely esetekben nem veszi fel a telefont?
Én a szeretőmhöz megyek mindig lenémítom, vagy repülő módba rakom, hogy ne zavarjon senki.
Ha keres véletlen az asszony, mindig azt mondom a céges ügyeket intéztem, a teló nem volt nálam, vagy lemerült.
Ha vezet, egyáltalán nem veszi fel a telefont senkinek, szerencsére ebben ugyanúgy gondolkodunk. Egyéb esetekben felveszi vagy ha nem, pár percen belül visszahív.
Szerintem baromi nagy bunkóság szándékosan "nem felvenni". Sosem tudhatod, miért hívnak. Az egyik kollégám barátja azért hívta fel az apját, hogy elbúcsúzzon tőle. Frontálisan ütköztek egy kamionnal, a mellette ülő kollégája azonnal meghalt, ő félig a halálán volt. Utolsó erejével felhívta az apját, hogy elbúcsúzzon, a beszélgetés után pár perccel meghalt. Mindig erre gondolok, ha valaki hív a családból 😒
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!