Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Semmiféleképpen nem vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Semmiféleképpen nem vagyok képes elhagyni a párom?

Figyelt kérdés
Ő az első szerelmem az életemben, és már együtt vagyunk két éve. Sokszor kaptam el, hogy elhallgat dolgokat, vagy éppen füllent dolgokról. Ezek nem nagy dolgok, de még is ha ilyen apróságokban hazudni tud, másban is hazudhat… Folyamatosan újjá építem a bizalmam felé, és ő minden hónapban lerombolja azt. Mindig mindent megbeszélünk egymással, és jól bánik velem. Mindent megkapok tőle, és mindig mellettem van, de iszonyatosan bánt, hogy rengetegszer nem őszinte velem. Bármit megtennék érte, elképesztően szeretem, és soha nem tudnám elképzelni az életem nélküle, és őszintén szerelmes vagyok belé. Néha viszont úgy érzem, hogy nem kéne vele lennem, de képtelen vagyok őt elengedni. Mit tegyek?
2022. ápr. 10. 20:16
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nálam ez azonnal szakító ok lenne.

Amúgy ha szakítasz is túl leszel rajta.

(az egyik barátnőm volt így, 16 évesem jött össze a vőlegényével, 23 volt mikor azt mondta, hogy jajj ő el nem tudná képzelni mással, hogy mád akár hozzá érjen stb neszeneked 2 év múlva nagynehezen bevallotta, hogy összejár az egyik szomszédjával - ő volt az első ilyen, akit persze mások is követtek.. Ott szakadt meg a barátságunk amúgy)

2022. ápr. 10. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!