Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Semmiféleképpen nem vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Semmiféleképpen nem vagyok képes elhagyni a párom?

Figyelt kérdés
Ő az első szerelmem az életemben, és már együtt vagyunk két éve. Sokszor kaptam el, hogy elhallgat dolgokat, vagy éppen füllent dolgokról. Ezek nem nagy dolgok, de még is ha ilyen apróságokban hazudni tud, másban is hazudhat… Folyamatosan újjá építem a bizalmam felé, és ő minden hónapban lerombolja azt. Mindig mindent megbeszélünk egymással, és jól bánik velem. Mindent megkapok tőle, és mindig mellettem van, de iszonyatosan bánt, hogy rengetegszer nem őszinte velem. Bármit megtennék érte, elképesztően szeretem, és soha nem tudnám elképzelni az életem nélküle, és őszintén szerelmes vagyok belé. Néha viszont úgy érzem, hogy nem kéne vele lennem, de képtelen vagyok őt elengedni. Mit tegyek?
2022. ápr. 10. 20:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%
Nem kell mindig mindenről tudnod. Lehet pitiáner dolgokban hazudik ,mert tudja ,hogy rosszul vagy nem úgy reagálnál. Hagyd egy kicsit sztem.Ne akarj mindenhol ott lenni.
2022. ápr. 10. 20:18
 2/11 anonim ***** válasza:
84%

Akkor szívatasd magad még kicsit, aztán ha megunod ott hagyod ezt a "remek embert".

Szívesen😘

Btw

Két öreg beszélget a konyhában:

- te, a kutyád a padlón egy kiálló szögön fekszik, kicsit vérzik is, nem fáj neki?

- de biztos érzi, de még nem fáj eléggé neki. Majd ha már nagyon fáj arrébb megy.

2022. ápr. 10. 20:25
 3/11 A kérdező kommentje:
Nem akarom magam szivatni, de minden szeretetet ezen kívűl megkapok tőle, és senkim sincsen rajta kívül.
2022. ápr. 10. 20:29
 4/11 anonim ***** válasza:
84%
Az első szerelem elengedése mindig nehéz. Én is elhittem anno, hogy belehalok, ha szakítok, de aztán megtettem, és kinyílt a világ. Az őszinteség fontos alap, te tudod meddig bírod így.
2022. ápr. 10. 20:33
 5/11 anonim ***** válasza:
mi az oka, hogy apróságokban folyamatosan füllent?
2022. ápr. 10. 20:40
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Azt hiszed, hogy nem tudod. Hatalmas, ijesztő dolognak tűnik elsőre. De aztán rájössz, hogy jobb tovább lépni, mint boldogtalannak lenni.
2022. ápr. 10. 20:48
 7/11 A kérdező kommentje:

#5 Fogalmam sincs mi az oka… Ha megkérdezem tőle, csak kitalál valamit.

#6 Őszintén elképesztő boldogok vagyunk együtt. Soha nem voltam még olyan boldog, mint vele, de ilyenkor nagyon elszomorít.

2022. ápr. 10. 20:55
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Honnan tudod biztosra, hogy szerelmes vagy ha meg nem voltal tényleg jó kapcsolatban?

Gondolom az “ezen kívül mindent megkapsz” rész arra vonatkozik, hogy a szex jó legalább. Ez viszont baromi kevés :D

Nem az első lesz az utolsó kapcsolatod, akkor biztosan nem, ha olyan, mint amit fent leírsz…

Az meg, hogy nincs senkid rajta kívül, szinten nem normális dolog. Nincs családod, nincsenek barátaid ? Miért nincsenek barátaid ?

2022. ápr. 10. 20:56
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Idővel több lesz benned a sérelem, mint a pozitív érzés vele kapcsolatban, nem véletlen mondják, hogy betelt a pohár. De be fog egyszer telni az a pohár nálad is azt garantálom, de nem tudjuk hogy mikor, amikor ket gyerekkel teljes idegroncs leszel vagy kis idő múlva amikor még megúszod nagyobb krizisek nélkül. A te életed.
2022. ápr. 10. 20:56
 10/11 anonim ***** válasza:
24%

Az nem mindegy miert hazudik. Pelda?

En nagyon őszinte vagyok de én is kaptam már magamat azon hogy nem vagyok őszinte a párommal, de mert nyomást gyakorol rám.

Pl hamarabb hazamegyek a munkahelyről, neki első dolga vádolni, hogy lehet pasizom. Közben meg csak wellnessezgetek otthon.

Így már azt mondom mikor hív vagy jön, hogy most értem haza nemrég, rendes munkaidőben végeztem.

Ugyanígy nem mondhatom el pl ha rámírt az exem, egy husvéti üdvözletet sms ben (más célja nem volt ezzel), hanem törölnöm kell nehogy meglássa.

Egy rakat mindenben kell füllentenem különben ártatlanul balhézik velem.

2022. ápr. 10. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!