Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Semmiféleképpen nem vagyok képes elhagyni a párom?
Akkor szívatasd magad még kicsit, aztán ha megunod ott hagyod ezt a "remek embert".
Szívesen😘
Btw
Két öreg beszélget a konyhában:
- te, a kutyád a padlón egy kiálló szögön fekszik, kicsit vérzik is, nem fáj neki?
- de biztos érzi, de még nem fáj eléggé neki. Majd ha már nagyon fáj arrébb megy.
#5 Fogalmam sincs mi az oka… Ha megkérdezem tőle, csak kitalál valamit.
#6 Őszintén elképesztő boldogok vagyunk együtt. Soha nem voltam még olyan boldog, mint vele, de ilyenkor nagyon elszomorít.
Honnan tudod biztosra, hogy szerelmes vagy ha meg nem voltal tényleg jó kapcsolatban?
Gondolom az “ezen kívül mindent megkapsz” rész arra vonatkozik, hogy a szex jó legalább. Ez viszont baromi kevés :D
Nem az első lesz az utolsó kapcsolatod, akkor biztosan nem, ha olyan, mint amit fent leírsz…
Az meg, hogy nincs senkid rajta kívül, szinten nem normális dolog. Nincs családod, nincsenek barátaid ? Miért nincsenek barátaid ?
Az nem mindegy miert hazudik. Pelda?
En nagyon őszinte vagyok de én is kaptam már magamat azon hogy nem vagyok őszinte a párommal, de mert nyomást gyakorol rám.
Pl hamarabb hazamegyek a munkahelyről, neki első dolga vádolni, hogy lehet pasizom. Közben meg csak wellnessezgetek otthon.
Így már azt mondom mikor hív vagy jön, hogy most értem haza nemrég, rendes munkaidőben végeztem.
Ugyanígy nem mondhatom el pl ha rámírt az exem, egy husvéti üdvözletet sms ben (más célja nem volt ezzel), hanem törölnöm kell nehogy meglássa.
Egy rakat mindenben kell füllentenem különben ártatlanul balhézik velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!