Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy kezeltétek volna ezt az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kezeltétek volna ezt az autós vitát?

Figyelt kérdés
Elmentem tankolni, pontosabban mentem volna, ha lett volna olyan üzemanyag a benzinkúton, amit használok (nem sima benzin, az volt, hanem kicsit speciálisabb). Elmentem még 3 helyre a városban, sehol nem volt az a típus, amit keresek. A 4. helyen végül kénytelen voltam tankolni, mert nem tudtam volna hogy hazavezetni üres tankkal, de csak 8 litert tankoltam egy drágább üzemanyagból. Sehol nem tudták megmondani, hogy a nekem kellőből mikor kapnak biztosan, de talán jövő héten már lesz. Hazaértem, a pasim azóta is puffog, hogy minek költök ilyen luxuskiadásokra a közös kasszából. (Kocsi az enyém, de közös kasszán vagyunk).

2022. ápr. 10. 10:57
1 2 3
 21/22 Dzsoki ***** válasza:
74%
Tehát,közel azonos jövedelem mellett,az egyik fél,százezreket költ a saját autójára,a másik,ne vegyen még 8 liter benzint se. Nyilván,hogy nem életszerű! Sarkítva,kamu a kérdés.
2022. ápr. 10. 19:42
 22/22 anonim ***** válasza:
100%

"Hogy kezeltétek volna ezt az autós vitát?"

Megmondtam volna neki, hogy másnaptól szeretném beszüntetni a közös kasszát, és innentől fogva a felmerülő, tényleges közös költségek (albérlet, rezsi, közös programok, stb.) felét fizetem, a keresetem fennmaradó részéből pedig gazdálkodnék úgy, ahogy jónak látom.

Nekem is elég nehéz elhinni, hogy ilyen szinten hagyod magad kihasználni anyagilag, és még ezek után eltűröd, hogy számon kérjenek rajtad olyan kiadást, ami indokolt volt a leírtak alapján.

2022. ápr. 11. 15:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!