Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Összejönnél olyan sráccal aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnél olyan sráccal aki olykor MDMA-t és LSD-t vagy füvet fogyaszt?

Figyelt kérdés
Ha titeket zavarna akkor természetesen leállna vele.
2022. ápr. 10. 09:42
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
98%
Nem tudom. Az összes csak füvet használó ismerősöm szinte ugyanazt műveli, mint az alkoholista ismerőseim, "olykor" az náluk azt jelenti, hogy napi szinten. Volt olyan barátnőm, aki szidta az alkoholistákat, közben be volt tépve a terhessége alatt is végig. Sajnos nagyon rossz személyes tapasztalataim vannak, itthon valahogy mindent túlzásba visznek, ezt is. Nem a fű ellen vagyok, hanem hogy itthon egyszerűen nem tudnak mértéket tartani az emberek semmiben.
2022. ápr. 10. 09:57
 2/20 anonim ***** válasza:
97%

Huhh, az MDMA necces...

A fűvel és az LSD-vel viszont nem lenne problémám, amennyiben a srác nem napi szinten fogyasztja, és nélküle is jól tudja érezni magát.

Engem inkább az a szubkultúra taszít, amire jellemzőek ezek a drogok/könnyűdrogok. Nem kedvelem a G Ras meg a Sub Bass Monster által fémjelzett "Az egyetlen tulajdonságunk, hogy drogozunk" típusú baráti társaságokat. Megfordultam már párban, és egyébről sem lehetett beszélni, csak a fűről, meg a fesztiválokról, meg a fűről meg hogy ki mikor és hogyan tépett be, ja és persze a fűről.

Ismerek viszont olyan embereket, akik rendszeresen élnek/éltek az általad említett tudatmódosító szerekkel, de ez nem beszűkítette, sokkal inkább kitágította a perspektívájukat, a személyiségüket. Na az ilyeneket nagyon bírom.

2022. ápr. 10. 09:57
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Basszus kettes leírtad a füves lakótársnőmet a második bekezdésben. Tűpontosan. És még az arca is nagy volt, hogy ő bezzeg füvezik.
2022. ápr. 10. 09:59
 4/20 A kérdező kommentje:

"Engem inkább az a szubkultúra taszít, amire jellemzőek ezek a drogok/könnyűdrogok. Nem kedvelem a G Ras meg a Sub Bass Monster által fémjelzett "Az egyetlen tulajdonságunk, hogy drogozunk" típusú baráti társaságokat. Megfordultam már párban, és egyébről sem lehetett beszélni, csak a fűről, meg a fesztiválokról, meg a fűről meg hogy ki mikor és hogyan tépett be, ja és persze a fűről."

Rám ez egyáltalán nem jellemző.

Nálam ez úgy néz ki, hogy kb Havonta max 3 alkalommal történik meg.

2022. ápr. 10. 10:03
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Én össze sem jönnék vele, úgyhogy nem kéne letennie.
2022. ápr. 10. 10:05
 6/20 anonim ***** válasza:
24%
Le sem köpném.
2022. ápr. 10. 10:05
 7/20 anonim ***** válasza:
68%
Én kifejezetten olyan férfit keresek akivel alkalomadtán lehet gombázni vagy LSD-zni úgyhogy engem nem zavarna amennyiben ezek nem mindennaposak:)
2022. ápr. 10. 10:10
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
nem
2022. ápr. 10. 10:17
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

3

Úgy tűnik, mindenkinek van egy ilyen ismerőse. :D

2022. ápr. 10. 10:21
 10/20 anonim ***** válasza:
14%
Liberális nők között keresgélj.Nekik mindegy.
2022. ápr. 10. 10:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!