Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért más velem a férjem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért más velem a férjem mióta anya lettem?

Figyelt kérdés
A fiúnk hamarosan egy éves lesz. Régen csodás szexuális életünk volt, spontán, vad, kielégítettük egymás szexuális fantáziáit. De a szülés után 2 hónapig egyáltalán nem volt szex, aztán pedig szörnyen unalmas lett. Régen ha odamentem hozzá és a fülébe suttogtam valami szexit kb azonnal letepert és ilyesmi. Most pedig sima misszionárius van, még lovagolni sem hagy, és óvatos lett, nyoma sincs már a régi szenvedélyüknek. Pedig én ugyan az a nő maradtam, és mióta gyakrabban utasít vissza, még jobban vágyom rá. Mostanában kiszámíthatóan heti egy szex van, szombaton délután amíg a gyerek alszik, és ennyi. Mit csináljak? 28N

2022. ápr. 10. 08:26
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
69%

Az anyaság a pasiknak homlokegyenest ellentmond a nőiességgel szexualitással.

Ezt nehezen rendezik el az éretlen férfiak magukban. Érett férfi tudja csak nőként elfogadni es kezelni es szexuálisan látni a gyereke anyját.

2022. ápr. 10. 09:41
 12/21 anonim ***** válasza:
84%

Mi ez a baromság, hogy már nem a nőt látja a férfi, hanem az anyát? Az anya nem nő? Az anyaság nem tartozik hozzá a nőiséghez? Ez valami nagyon ócska kifogás arra, hogy a pasi megunta a családosdit.

Kérdező, kotord elő a vibrátorodat, tegyél bele friss elemet, és amikor elutasít a férjed, használd azt. Lehetőleg az orra előtt, hadd lássa, miből marad ki. 😉 Ha van egy kis szerencséd, felizgul arra, ahogy élvezkedsz. Ha meg nem...az legyen az ő baja.

2022. ápr. 10. 10:06
 13/21 anonim ***** válasza:
22%

Hányszor kell még leírnom???

Okos nő nem szül.

2022. ápr. 10. 10:06
 14/21 anonim ***** válasza:
70%

Próbáld meg Te kimutatni h kívánod őt attól h gyereketek született.

Próbálj vele kicsit kettesben randizni, flőrtölni..nézd meg h reagál

2022. ápr. 10. 10:09
 15/21 anonim ***** válasza:
96%

Az egyik barátnőm úgy járt, hogy első gyereke kislány lett, a második kisfiú. A kislány születése után nem volt gond, a kisfiú születése után egy ideig voltak problémák a férj részéről.

Nem csak a nők tudnak furcsán működni szülés után, hanem a férfiak is. Csak az utóbbiról alig-alig hallani.

Nekem például a szexuálisan teljesen jól működő, nagyon lelkes és nagyon aktív exem viselkedett kicsit távolságtartón a szülés után (nem volt bent a szülésen). A jóval problémásabb, sokkal kevésbé aktív másik exem (aki bent volt a szülésen) teljesen jól vette az akadályt és semmi problémája nem volt.

Ez csak az emberek fejében élő óriási sztereotípia, hogy "a férfiak mindig szexelni akarnak, a nők meg soseeeee", "szülés után a nők már nem akarnak szexelni, szegény férfiak meg majd' megőrülnek, hogy végre legyen valami". Butaság, butaság, butaság. Különbözőek vagyunk és azok is maradunk.

2022. ápr. 10. 10:19
 16/21 anonim ***** válasza:
53%
Most miért lettem lepontozva? Nem azt írtam, hogy azonnal szülés után le kell fogyni rögtön és nem maradhat felesleg, minden test megváltozik egy olyan folyamat után, csak kérdeztem, hogy nem e maradt felesleg? Ugyanis vannak olyan pasik akik ezt nem tudjak elfogadni…a kérdező kérdezte vajon miért lehet nekem meg ez jutott eszembe, de pontozzatok nyugodtan :/
2022. ápr. 10. 11:20
 17/21 anonim ***** válasza:
89%
16, hát de gondhatta hogy ezzel jár a szülés. Nem mondom hogy anyabálnaként kell kinézni, de az hogy a nő teste megváltozik az természetes. Aki ezt nem birja elfogadni ne akarjon csaladosdit játszani, mert ez kb a jéghegy csúcsa az egésznek.
2022. ápr. 10. 12:26
 18/21 A kérdező kommentje:
Bocsánat hogy nem válaszoltam, de amúgy olyan 15 kilóval vagyok könnyebb mint mikor megismert a férjem.
2022. ápr. 10. 12:35
 19/21 anonim ***** válasza:
75%
17! Persze én értelek és tokre igazat adok, hogy ezt el kell fogadni, csak kérdeztem hatha ezt nem bírja elfogadni a férj
2022. ápr. 10. 14:33
 20/21 anonim ***** válasza:
68%
Már nem nő vagy a szemében, hanem anyuka. Ez változott... Szívás.
2022. ápr. 10. 17:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!