Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hosszútávú kapcsolatban nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hosszútávú kapcsolatban nem imponálnia kéne a nönek ha a párjának merevedése van töle?

Figyelt kérdés
Nekem a barátnömet zavarja! Tegnap is összebújva akart aludni, esküszöm nem próbálkoztam semmivel! Tudtam, hogy nem akarná most. Viszont merevedésem lett ahogy a hátsóját odanyomta hozzám. Ez nem tetszett neki, szóvá is tette :”már megint ezt csinálod … minden férfi csak szexelni akar. Nem érted meg, hogy nekem nincs kedvem? Higgaszd le magad!”. Hiába mondtam, hogy ez az ö szépsége, kívánatossága miatti akaratlan testi reakció, nem akartam én ezzel semmit! Mondtam azt is, hogy örülne inkább, hogy rá áll fel, nem más csajokra! Nem értette meg. Nekem az lenne az ésszerü, hogyha még tényleg nem is akar szexelni egy nö, akkor ezt nem ki kéri magának, hanem örül neki, hogy a párjának még mindig ö kell.
2022. ápr. 9. 08:43
1 2
 11/16 anonim válasza:
Valószínűleg vagy sokallja az együttleteket vagy mar nem gerjed rád. Én örülnék ha a párom hozzám bújna. .
2022. ápr. 9. 10:27
 12/16 anonim ***** válasza:
17%
Olyan esetben ha en nem akarok szexet engem ia zavarna h9gy ott emrvedezik mellettem vki. Hagykon békén ne zaklasson.
2022. ápr. 9. 11:24
 13/16 anonim ***** válasza:
28%
* javAmikor nem akarok szexet engem.is zavarna hogy ott merevedezik mellettem. Valahol zaklatásnak is hat.
2022. ápr. 9. 11:25
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
A barátnőd már nem akar téged, ez a nagy helyzet. Nekem pont hogy imponál, hogy a férjem még közel kilenc év után is beindul rám. Bár nyilván, van az a helyzet, hogy nincs kedvem, vagy aludni szeretnék mert fáradt vagyok. Nincs ebből semmi. Épp pár napja volt hasonló szituációnk. Általában benne vagyok a játékban, tehát 90%-ban szex lesz a vége ha merevedése van, de akkor nagyon ki voltam készülve és csak aludni akartam. Ennyit mondtam neki "Szólj rá a farkadra hogy aludni akarok és nem vele foglakozni". Mindketten nevettünk egy jót aztán aludtunk.
2022. ápr. 9. 12:59
 15/16 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek! Ez a legrosszabb az egészben, amit itt írt valaki, hogy úgy érzem magam, mint valami szexuális zaklató, bünözö emiatt! Úgy van tálalva. Már komolyan gondolkodom, hogy merjek-e hozzá valóban közeledni legközelebb?

Durva hallani, hogy az ide írt csajok közül is mennyien benne lennének és örülnének a dolognak. Már azt hittem én vagyok tényleg a hülye és butaságként elvárnám, hogy büszke legyen erre a párom. Hát nem jobb a barátnöknek azt mesélni, hogy ennyi év után is bármikor megkíván a párom? Jobb azt mesélni, hogyan kívánta meg helyettem a szexi egyetemista szomszéd lányt (csak kitaláltam valamit)?

A legjobb barátommal beszélem csak meg ezeket a dolgokat, náluk ha az asszonynak nincs is kedve semmihez, értékeli a dolgot, jókat mosolyog rajta és simán, szó nélkül kiveri neki. Mégha nem is akart szexet a haver, csak úgy felállt neki pont. Azt mondja a csaj, hogy “nem szabad úgy hagynia” egy feleségnek. Fordítva is van úgy náluk, hogy a felesége annyit kíván csak, hogy ki legyen nyalva, de nincs behatolás. Jó lenne egy ilyen kapcsolatban lenni ……

2022. ápr. 9. 13:13
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk 9 év után is szex szokott lenni belőle, kivéve ha hulla fáradt vagyok. Viszont nem alszunk egy ágyban csak egy szobában, mert én álmomban nagyon mocorgós vagyok. Lehet, hogy már nem kíván téged. Én ha látom/érzékelem a párom merevedését, az engem is felizgat, van, hogy fordítva én mászok rá.
2022. ápr. 9. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!