Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már ez is baj hölgyeim?
Figyelt kérdés
Több kérdésnél olvasom, hogy: "Mi lesz ha kirak a pasim a lakásából?" És utána kifejtik, hogy a férjé a lakás. Kizárólagosan.
És sokan leírják, hogy így nem is mennének bele egy kapcsolatba. Mi van???
Én még nem láttam ilyet, de amúgy nyilván nem, ha egy lakás kizárólagosan az egyik félé, akkor egyértelmű, hogy a másik szakítás esetén kiköltözik onnan. Amúgy elhiszem, hogy van aki ezen problémázik, de nem kell velük foglalkozni, ez nem jelenti, hogy akkor minden nő így gondolkodna. Te ne ilyen nőt keress és ennyi.
2022. ápr. 8. 16:47
2/18 anonim válasza:
Ppen csak háasságot es gyereket nem vállalok igy ha azt kell kockáztatnom hogy válással mehetek az utcara vagy a szuleimhez a kölykeivel.
Ha egy ferfi nem biztositja be a családját válásra is, azzal en nem tervezek.(lásd a gazdag exemtől.is búcsút vettem)
Most is inkabb olyan kapcsolqtban vagyok ahol közösen veszunk eleve ingatlant.
2022. ápr. 8. 16:53
3/18 anonim válasza:
*én csak házasságot es gyereket nem vállalok ilyen feltételekkel. Szexkaocsik meg ilyenek még oké de amugy nem megyek bele abba hogy kvázi ki legyek semmizve egy családdal. Inkabb epitem a jövőm akkor.
2022. ápr. 8. 16:54
4/18 A kérdező kommentje:
2.-ra.
1.: És ha a pasinak van, akkor adja el, vagy vegyen fel hitelt a közösre?
2.: Oké, a pasi akar egyet vidéken, te a fővárosban?
3: Arányok? A pasinak van 40M, neked 10M, na akkor? Vesztek egy 20M-es likat? Vagy adja neked a pénzét?
2022. ápr. 8. 16:56
5/18 anonim válasza:
Előtte hol lakott a nő?
2022. ápr. 8. 17:02
6/18 anonim válasza:
Ha nekem nincs lakásom, akkor baj. Bmikor kitehet. Aztán ha lesz gyerek? Gondolom az persze maradjon csak a szokott helyén, mi? Én meg világgá. Egyenlőtlen kapcsolat, azért nem mennék bele.
2022. ápr. 8. 17:40
7/18 A kérdező kommentje:
6.-ra.
És mi a megoldás?
2022. ápr. 8. 17:42
8/18 anonim válasza:
A megoldás olyan nőt találni, aki hajlandó odaköltözni. Mindenkinek vannak elképzelései, pl. ne dohányozzon, ne legyen túl nagy a társadalmi különbség.
2022. ápr. 8. 17:50
9/18 anonim válasza:
Nem költöznék a pasihoz, mert abban a lakásban nekem soha nem lenne tulajdonom és soha nem érezném magam igazán otthon. Mindig is egy vendég lennék ott. Közös vásárlás legyen vagy semmilyen, de én nem leszek megtűrt személy egy olyan lakásban amihez jogilag semmi közöm. Nem fogok pénzt ráfordítani adott esetben felújításra vagy berendezésre, mert ha rosszul alakul valami, mehetek az utcára fél konyhával. Hát, ezt inkább nem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!