Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak és hölgyeim! Miért van az?
Hogy lehet referenciaként behozni egy magyar sorozatot? Gondolom éjjel nappal budapest es társaira gondolsz, amiknél nincs leljebb..
Kinek mi tetszik. Nekem a kis mell.
Nem tudtam erről...de lehet azért, mert én kihagyom a médiát az életemből szinte mindenféle formájában...így azt sem tudom, miről szólnak a magyar sorozatok.
Tudniillik a média manipulatív...a kis önértékeléssel rendelkező embereket pedig könnyebben rázza meg/vágja a falhoz.
És? A kövér nők is panaszkodhatnak. Meg a rövid hajúak. Meg az idősebbek.
Az ilyen kérdésekkel csak azt éred el, hogy mindenki fújjog, hogy a nagy meg lóg. Ami igaz, csak attól, hogy bántod a másikat, neked nem lesz jobb.
Itt nem a kicsi meg a nagy a probléma, hanem az, hogy el tudod-e fogadni magadat olyannak amilyen vagy.
Ez nem fogyókúra, a mell vagy a fül esetleg orr mérete nem befolyásolható, ezzel születünk és a génjeink is befolyásolják a formájukat, méretüket, bár van az a pénz amivel lehet rajtuk változtatni.
Fogadd el a méreted és próbálj kiteljesedni a belsődből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!