Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 2 életképtelen felnőttből mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 életképtelen felnőttből mi sülhet ki egy párkapcsolatban?

Figyelt kérdés

Én állandoan márol holnaora élek a diplomás fizuval az albérletben.gyűjteni sem tudok.

Párom sokat keres de smucig és mamahoteles, még az anyjánál is ingyen lakik. Javarészt kicsira ruhákra megy el a pénze meg ilyesmik. Elvileg mégcsak nem is gyűjt ingatlanra. De azt aimán tudna törleszteni ha akarná.

Javarészt neha én még ma is szulői segítségre szorulok, mert egy szerelőt vagy uj mosogépet azaz váratlan kiadásokat nem tudok állni.

Szóval összejött egy máról holnapra élő, egy mamahotelessel aki smucig, azaz nem fizet lakbérbe rezsibe semmi, a szüleinél sem.

Ennyire a nullárol indulva, de az életben biztos számtalan kitörési lehetősséggel, 2 életképtelen mire és hogyan vihetné együtt?

Milyen lépéseket kellene tenni a fejlődéshez es ahhoz hogy egy komoly felnőttes kapcsolatig, netán házasságig gyerekvállalásig eljussanak?

#életképtelenek jövője
2022. ápr. 8. 10:05
1 2 3 4 5
 41/48 A kérdező kommentje:

Nincs ilyen hogy a sráchoz.

Olyan van csak hogy a sráchoz És az anyukajáhaoz És az apukájahoz!

Most legyek én is az x edik gyerekük? Vagy cselédjük?

Az anyja már igy is azt pedzegeti nekem hogy jarjak hozzá takaritani meg ablakot pucolni.

Bakker en a saját ablakom akarom pucolni meg a saját családom szolgalni, felnőni.

2022. ápr. 8. 13:32
 42/48 A kérdező kommentje:

Ebbol egyik exemmel halálkomolyan szakitas lett mert állandoan ezt eroltették az anyjával hogy koltozzek hozzájuk szüljek oda vigyem nekik a fizum meg a csokot

Na nemár. En felnott onallon nő es anya akarok lenni. Nem ilyen tobbgeneracios háznál cseléd. nem is tudom mi ez.

2022. ápr. 8. 13:34
 43/48 A kérdező kommentje:
És a párom NEM akar a mamahotelébe ráncigálni. Habár egy szavamba keruone valszeg. De annyira ő fejlettebb az eexemnél hogy NEM is akarja azt hogy a szuleinél legyunk család. Neki is az a normája, hogy külön.
2022. ápr. 8. 13:36
 44/48 anonim ***** válasza:
26%

Na jó, bejeztem.

Ez vagy troll, vagy egy buta 19 éves csaj.

2022. ápr. 8. 13:44
 45/48 anonim ***** válasza:
94%
Ne hallgass ezekre itt, lúzer mamahoteles incelek. Te legalább önálló vagy. Én sem költöztetnék magamhoz egy pénzt elverő, mama kicsi fiát. Keress normális pasit, mert ez nem az.
2022. ápr. 8. 13:49
 46/48 A kérdező kommentje:
De tényleg szeret meg igyekszik. Csak konkrét haditerv kellene semmi más! Ő benne van!
2022. ápr. 8. 13:53
 47/48 anonim ***** válasza:
100%
Az a haditerv hogy összeköltöztök, igen, drágább lesz, mint a mostani lyuk, viszont feleződik a költség, szóval MÉG az is lehet, hogy olcsóbban jönnél ki.
2022. ápr. 8. 17:55
 48/48 anonim ***** válasza:
48%
2 Garfield.
2022. ápr. 8. 18:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!