Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 2 életképtelen felnőttből mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 életképtelen felnőttből mi sülhet ki egy párkapcsolatban?

Figyelt kérdés

Én állandoan márol holnaora élek a diplomás fizuval az albérletben.gyűjteni sem tudok.

Párom sokat keres de smucig és mamahoteles, még az anyjánál is ingyen lakik. Javarészt kicsira ruhákra megy el a pénze meg ilyesmik. Elvileg mégcsak nem is gyűjt ingatlanra. De azt aimán tudna törleszteni ha akarná.

Javarészt neha én még ma is szulői segítségre szorulok, mert egy szerelőt vagy uj mosogépet azaz váratlan kiadásokat nem tudok állni.

Szóval összejött egy máról holnapra élő, egy mamahotelessel aki smucig, azaz nem fizet lakbérbe rezsibe semmi, a szüleinél sem.

Ennyire a nullárol indulva, de az életben biztos számtalan kitörési lehetősséggel, 2 életképtelen mire és hogyan vihetné együtt?

Milyen lépéseket kellene tenni a fejlődéshez es ahhoz hogy egy komoly felnőttes kapcsolatig, netán házasságig gyerekvállalásig eljussanak?

#életképtelenek jövője
2022. ápr. 8. 10:05
1 2 3 4 5
 11/48 A kérdező kommentje:
*gyerekszint
2022. ápr. 8. 11:27
 12/48 anonim ***** válasza:

10.-re.

Miért is venne el?

HA, elvesz, miért nem te költöznél oda?

Vigyázz! "...legalabb a rezsibe szálljon be a párom a koltsegekbe..." Ezért itt le fognak K Hur vázni! Tudod, itt minden nő jól keres.

2022. ápr. 8. 11:32
 13/48 anonim ***** válasza:
5%
Na megint jól bemutatkozott GYIK közössége. Aki otthon lakik szüleivel és gyűjt, tartalékol az selejt, viszont aki minden forintját elherdálja és szüleitől kér kölcsön, ő független, erős nő. Nevetségesek vagytok!
2022. ápr. 8. 11:35
 14/48 anonim ***** válasza:
15%

13.-ra.

Nem érted.

Lakjon külön, költsön a nőre, fizesse a hitelt a lakásra, rakjon félre a gyerekre! És ez ALAP, hiszen a férfi az átlagfizujából (600-800+) ezt ki tudja gazdálkodni, hiszen a Kati pasikája is így csinálta, pedig csak rongyos 500-ból tengődik.

Vágod? >:)

2022. ápr. 8. 11:48
 15/48 A kérdező kommentje:
Azert ne a mamahoteles nézzen már le egy élet vihatában ONÁLLOAN küzdo nőt. Amugymeg nem gyűjt a mamahotelben. Es én nem szeretnék a mamahotelébe költözni meg odaszülni etc. Ilyenért mar dobtam ki pasit, aki erre akart kötelezni engem. A jelenlegi nem ráncigál a mamahotelébe ö is tudja jol hogy az nem élet ami náluk megy.
2022. ápr. 8. 11:48
 16/48 A kérdező kommentje:

12 mert el akar venni azért.

Komolyat akar velem és örökre. Eljegyzésen agyal eleve. Szeretjük egymást nem itt vannak a problémák. Hanem gyerekszinten élünk...

2022. ápr. 8. 11:49
 17/48 anonim ***** válasza:
100%

Férfiként írom, hogy nem akar elvenni.

HA, el akarna, akkor már kivett volna egy lakást. Főleg mivel telne rá neki szerinted.

2022. ápr. 8. 11:58
 18/48 anonim ***** válasza:
0%

"élet vihatában ONÁLLOAN küzdo nőt"

mégis hol vagy te önálló, amikor szüleidtől kérsz folyton kölcsön? A nagy kűzdelem meg abból áll, hogy mire herdáljad éppen el a pénzed.

Az elején még jól írtad, életképtelen vagy.

2022. ápr. 8. 12:28
 19/48 anonim ***** válasza:
0%
Drogos gyerekek, bazi nagy adósság, rommá tört autó.
2022. ápr. 8. 12:28
 20/48 anonim ***** válasza:
100%
Eljegyzés előtt legalább próbáljátok meg az együttélést. Ha pedig hozzád költözik az albiba, szerintem természetes, hogy feleződnek a költségek, a bérleti díj és a rezsi is, a kaja, tisztítószerek ára, a házimunka stb. Hiszen ketten éltek ott. Nem akar osszekoltozni veled?
2022. ápr. 8. 12:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!