Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hetente kb. mennyit szeretkeztek, elégedett vagy ezzel a
mennyiséggel? Mióta vagytok együtt?
Mi heti 1-2 szexnel vagyunk, 1 éve együtt, 23-24 évesek vagyunk, együtt élünk, mindketten tanulunk és dolgozunk, így nagyon kevés energiánk van, azt meg inkább programozassal töltjük.
2022. ápr. 7. 14:54
2022. ápr. 7. 15:04
30-37 évesek vagyunk, 8 éves kapcsolat, 3 év házasság. Heti átlag 3, ezek is inkább hétvégékre tevődnek. Hétköznap mindketten hulla fáradtak vagyunk de azért időnként próbálunk felülkerekedni ezen és azon vagyunk hogy legalább 1 együttlét legyen hétköznap is.
2022. ápr. 7. 15:50
3 hónapja vagyunk együtt. Heti átlag 5 napot töltünk együtt. Ilyenkor legalább naponta 3x szeretkezünk.
2022. ápr. 7. 16:00
Szerintem ne az itteni válaszokból indulj ki, mert itt mindneki heti hét nap napi nyolcszor szexszel.
Eleinte engem is zavart a heti kettő, de így utólag vissza gondolva nem azért, mert ne lett volna elég, hanem mert el van ültetve az emberek agyába egymás és a media által, hogy na nem szexeltek napi ötször, akkor nem szeretitek egymást, rossz a kapcsolat és amúgy sem illeték össze…
11-es voltam ☺️
23N
2022. ápr. 7. 17:56
15# Ez abszolút így van, de azért ne szólj le minden válaszolót, én tényleg volt hogy minden nap szeretkeztem a párommal (egy időben)
Nem lehetetlen, mindenkinek más az elég.
Bennem nincs olyan kényszer, hogy valami elvárásnak meg kell felelnem, sose volt.
2022. ápr. 7. 20:08
Nem azzal van baj, ha napi többször szexeltek, de az van éreztetve a kevesebbszer szexelokkel, hogy rosszabb a kapcsolat.
2022. ápr. 7. 20:46
#15 pont hogy a lagtöbben azt írják,hogy keveset szexelnek mert fáradtak.Ami elég fura meg gáz nálatok is huszon évesen.Mi lesz később,🤔😱Én 40 férjem 45 éves.Mi naponta szeretkezünk,ha nem akkor is két naponta.Ez van mit irigykedsz?
2022. ápr. 8. 06:05
Én aztán nem irigykedem :D
Később nem fogok egyszerre tanulni, nyelvvizsga előkészítőkre járni, mellette dolgozni és háztartást vezetni.
2022. ápr. 8. 06:26
30-as évek elején járunk, négy éve vagyunk együtt. Ha menstruálok, akkor nincs szex, de a rákövetkező héten bepótoljuk és minden nap van szex. Mindketten kívánjuk. Az átlagos heteken pedig ilyen 4-5 alkalommal. Valószínűleg az is közrejátszik, hogy mindketten ilyen egymáshoz bújós tipusok vagyunk, így szoktunk pl.filmezni, aztán az egymáshoz bújásból szépen lassan szex lesz :)
2022. ápr. 8. 15:10
Kapcsolódó kérdések: