Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hetente kb. mennyit szeretkeztek, elégedett vagy ezzel a mennyiséggel? Mióta vagytok együtt?
Lassan 4 honapja, es amikor egymasnal vagyunk,heti 3-4x.
Ha nagyon kikeszultunk a munkatol vagy mensizek akkor nem.
4 év után lecsökkent többhetente 1x-re
mindketten ludasak vagyunk benne, plusz külső okok nehezítik
egyre jobban zavar, egyre feszültebb vagyok miatta otthon esténként. többször volt már döglöttebb időszak, de mindig sikerült megoldani, most viszont nem igazán látom, hogy lesz megoldva, és valahogy mindkettőnkben kisebb a motiváció, mint régen
Kb heti 1. Nagyon keveslem, nekem is és a páromnak is többre lenne igénye, de mostanában ránk jár a rúd eléggé sajnos.
Volt betegség is, tragédia a családban, rengeteg stressz, ezek miatt nem megy többször. Vagyis fizikailag megy, volt hogy megpróbáltuk de nem volt így túl élvezetes.
Reméljük kijövünk a gödörből és helyrejön.
3 éves kapcsolat, heti átlag 2.
2 kamasz gyerek a szomszéd szobában, kis lakás, míg elcsendesednek, általában bealszunk... míg csak ketten laktunk, szinte minden nap volt. Most ünnep lett az együttlétekből:) Vagy ha pl hétvégén csak ketten vagyunk otthon, akkor minden alkalmat kihasználunk.
Szeretnénk többet, ha lenne erőnk-lehetőségünk, de alapvetően elégedettek vagyunk így, hogy jó lenne, jó lenne, de ebben a helyzetben ennyi jut.
Heti 2 a mennyiség nem lenne gond de minőséggel is vannak problémák.
☹️ Házas 40es
Mi kb hetente 3, 4 alkalommal szeretkezünk. De a nagy átlag szerintem 3.
A többszöri alkalmakban több a rövidebb, random egymásnak esés.
7 éve vagyunk egy pár, lassan egy éve házasok.
Mi heti 1x nagyon max 2x vagyunk együtt, az elejétől fogva (néha ki is marad 1-1 hét). Viszont, nem tudom számít-e, de nálunk az együttlét ilyen 45-60 perc előjátékkal és utána összebújással együtt.
8 - 9 éve jöttünk össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!