Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem ciki torulkozot magam ala...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem ciki torulkozot magam ala rakni mensi alatt?

Figyelt kérdés
Elso ket nap eleg durva, nem szokott eleg lenni a betet, ha tampon van feldugva akkor meg zavar es nem alszom tole, igy muszaj vagyok torcsit magam ala tenni. Nem aludtunk meg egyutt a baratommal,de pont akkor lesz nalam,mikor meg fog jonni.
2022. ápr. 7. 09:45
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
26%
Nekem is borzasztó erős a menstruációm (a szülés óta). De szerencsére nem hosszú. Két éjszaka kell tamponoznom, akkor erős. Mi a baj vele, ezt nem értem. Pont ez az hogy nem tudtam úgy aludni hogy szanaszét folyik mindenből IS. Tampon, és nincs ilyen. Komolyan nem értem hogy miért nem jó valakinek a szivárgásmentes nyugodt éjszaka, miért jobb törölközőre vérezni, és utána azt meg a véres bugyit áztatni.
2022. ápr. 7. 21:19
 12/21 anonim ***** válasza:
55%
Ahogy téged a betét zavar, mást a tampon. Legalább egymást ne csesztessük már.
2022. ápr. 7. 21:41
 13/21 anonim ***** válasza:
55%

Elozonek: nokent te aztan nagyon empatikus vagy notarsaiddal szemben:)

Valaki szereti a tampont, valaki nem. Nem kell nagy agyi kapacitas ahhoz, hogy az ember felfogja, hogy masok vagyunk.

2022. ápr. 7. 21:42
 14/21 anonim ***** válasza:
Nekem is erős és az Always éjszakai betét vált be. Azt nem próbáltad?
2022. ápr. 7. 21:43
 15/21 anonim ***** válasza:
Bocsi, a 11-esnek cimeztem
2022. ápr. 7. 21:43
 16/21 anonim ***** válasza:
0%
#12 Aki nő az tudja hogy a tampont nem érezni. Mi zavarhat benne akkor? Hogy nem folyik szanaszét alád? Én tényleg csak megérteni szeretném ezt, hogy valaki a balesetmentes kényelmet miért tartja zavarónak, az összevérezett lepedőt/törölközőt meg miért nem 🤷
2022. ápr. 7. 21:45
 17/21 anonim ***** válasza:
55%
Nem, aki nő, nem tudja, mert nem minden nő használ tampont. Ennyire szar az életed, hogy egy tamponnal akarod jobbnak tetetni magad?
2022. ápr. 7. 22:10
 18/21 anonim ***** válasza:

#14 mindent próbáltam. Igaz nem sokáig. Talán 3 ciklusig. Aztán elegem lett a az áztatásból, fehérítésből, illetve a kidobott színes lepedőkből (és pizsamákból). Nekem is új helyzet volt akkor, soha előtte nem volt erős a menstruációm, főleg nem éjszaka, akkor fekve gyakorlatilag nem is jött. A szülés óta akármekkora betétet raktam be, ha háton feküdtem a fenekem között folyt a derekamig, ha oldalt akkor oldalra. Olyan erős löketekben jött hogy kifolyt mielőtt a betét felszívta volna.

Ha a kérdező is ilyen, nem értem mit szenved a törölközővel.

Az Always éjszakait ismerem, egész jól szolgál napközben függőlegesben, úgy 3 órán át 😅

Egyszer azt ajánlották hogy vegyek tangát a bugyira és húzzam az egész hóbelevancot a fenekembe. Na ez a hátonfekvésnél segített de oldalt fekve nem. De a kérdező esetleg ezt is megpróbálhatja, hátha.

2022. ápr. 7. 22:17
 19/21 anonim ***** válasza:
0%

#17 neked mi bajod van? Kicsit túlgondoltad. Tamponnal jobbnak tettetni magam. Édes istenem 🤦

Segíteni kéne a kérdezőnek. Én próbálok, hasonló gondokkal küszködőként, hogy nekem mi vált be. Ahol vérfürdő van alattad, ott kell valami más megoldás, nem törölközőre vérezni és abban tocsogni.

2022. ápr. 7. 22:21
 20/21 anonim ***** válasza:
55%
Tudtommal nem egészséges éjszakára a tampon. Vérszegénység okozhat extrém vérzést, vagy pajzsmirigy probléma.
2022. ápr. 8. 05:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!