Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondoltok erről? Bővebben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Én 24/L vagyok, a barátom 35/F.

Lassan egy hónapja vagyunk együtt, viszont nem érzem azt, hogy annyira jól érezném magam ebben a kapcsolatban. Túl egyhangú, unalmas eddig az egész. Nem vágyom nagy dolgokra, és költséges programokra sem. Beülni szoktunk helyekre, de valami hiányzik a kapcsolatunkból. A beszélgetéseink is kissé unalmasak többnyire. Tudom, hogy szeret, de mégsincs köztünk meg az a “szikra” aminek a friss szerelmeseknél meg kéne lennie. Lehet, hogy ezt befolyásolja az is, hogy én nem vagyok valami “nyálas” típus vagyok. Szóval úgy érzem magam ebben a kapcsolatban, mintha már együtt lennénk 20-30 éve, és ellaposodott, unalmas házasságban élnék, ahol szeretjük egymást, de mégis unalmas már minden.

Szerintetek ez a dolog változni fog idővel? A korkülönbség is akadály lehet? Vagy mit kéne tennem?

2022. ápr. 6. 02:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
1-2 hét semmi, ha még ez a probléma mondjuk 0,5-1 év múlva jött volna elő akkor lehet próbálni valamit, de ez egész egyszerűen annyi hogy nem illetek össze. Valahogy százmilliók tudnak együtt lenni munka mellett még ismerősöm is aki 12 órákat húz le kórházban valahogy van ideje a feleségére... mindent meglehet magyarázni miért van, de aki akar rád időt szakítani az fog aki nem akar az kifogásokat keres.
2022. ápr. 6. 14:49
 12/15 A kérdező kommentje:

Akkor itt félreértettek néhányan valamit:) szakít rám időt munka után, mindennap találkozunk. Csak fáradt, és nekem mostanában kicsit unalmasak voltak ezek a napok, vagyis inkább az utóbbi 2 hét…

Ha meg nem illünk össze idővel úgyis eldől, de egyelőre még nem szeretném ilyen hamar feladni ezt az egészet.

2022. ápr. 6. 16:57
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát az első egy-két hét mindenhol ilyen az újdonság miatt. Aztán jönnek a hétköznapok és kiderül, hogy nem illenek össze. Van ilyen. Nyilván az is vastagon benne van, hogy egy 35 éves már nem mindig pörög úgy, mint egy 10 évvel fiatalabb. Neki az megvolt akkor.
2022. ápr. 6. 20:30
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyunk egyformák, de szerintem ilyenkor még a telefonon szokás lógni, dobogó szívvel várva, mikor keres a másik... Legalábbis nekem ez így langyos pisi lenne.
2022. ápr. 6. 21:59
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, a válasz elég egyértelmű majdnem mindenki mondja hogy nem illetek össze és valószínűleg te is mélyen így gondolod (ezért is van itt ez a kérdés) és abban reménykedsz majd mindenki azt mondja igen ez így normális. Neked kell ezt eldöntened boldog vagy-e így vagy hogy ölsz bele többet ha már 2 hét után előjött nálatok az ami normál kapcsolatokban nem hetek és nem is hónapok hanem évek után jön elő (vagy soha)
2022. ápr. 6. 23:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!