Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről? Bővebben lent.
Én 24/L vagyok, a barátom 35/F.
Lassan egy hónapja vagyunk együtt, viszont nem érzem azt, hogy annyira jól érezném magam ebben a kapcsolatban. Túl egyhangú, unalmas eddig az egész. Nem vágyom nagy dolgokra, és költséges programokra sem. Beülni szoktunk helyekre, de valami hiányzik a kapcsolatunkból. A beszélgetéseink is kissé unalmasak többnyire. Tudom, hogy szeret, de mégsincs köztünk meg az a “szikra” aminek a friss szerelmeseknél meg kéne lennie. Lehet, hogy ezt befolyásolja az is, hogy én nem vagyok valami “nyálas” típus vagyok. Szóval úgy érzem magam ebben a kapcsolatban, mintha már együtt lennénk 20-30 éve, és ellaposodott, unalmas házasságban élnék, ahol szeretjük egymást, de mégis unalmas már minden.
Szerintetek ez a dolog változni fog idővel? A korkülönbség is akadály lehet? Vagy mit kéne tennem?
Akkor itt félreértettek néhányan valamit:) szakít rám időt munka után, mindennap találkozunk. Csak fáradt, és nekem mostanában kicsit unalmasak voltak ezek a napok, vagyis inkább az utóbbi 2 hét…
Ha meg nem illünk össze idővel úgyis eldől, de egyelőre még nem szeretném ilyen hamar feladni ezt az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!