Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megesett már hogy a párod csak azért ugrik fel hozzád mert utközbe estél es megy tovább?
Figyelt kérdés
Ráadásul feljön, pisil és megy.
Szoval otthonról elindult edzésre én a kettő közt élek.
Es beadja nekem ugy hogy felugrott egy puszira hozzám de megy. Aztán majd jön edzés után.
Most legyek ideges vagy ne?
2022. ápr. 4. 18:53
11/74 anonim válasza:
Jezusom, ez nagyon gaz, higgadj mar le, csodakszom,hogy eddig birta melletted
12/74 anonim válasza:
Es akkor mi van,ha csak azert ugrott fel? Orulj, hogy addig lattad. Ti se lesztek sokaig egyutt
13/74 A kérdező kommentje:
Most komolyan van nő/férfi aki annak örül ha a párja felugrik hozzá wc re és ennyi?
2022. ápr. 4. 19:22
14/74 anonim válasza:
Túlreagálod. Ha együtt fogtok élni se lesztek folyamatosan együtt, lesznek ilyenek. Teljesen jó indulatból írom.
15/74 anonim válasza:
Kizart. Baratsagnak latszo ismeretsegnel volt ilyen. Veget vetettem. Kb 15 ev mulva nagy mivanveled utan rovid nosztalgia, es ujra. Kosz, nem kell.
16/74 nemaRendőrség válasza:
Nem örülök, de nem is robbanok fel mérgemben.
Furcsálod, hogy menekült mikor így viselkedsz..
17/74 anonim válasza:
Nem volt még ilyen, de nem problémáznék ezen, hanem örülnék, hogy ennyi időre is láthatnám.
18/74 anonim válasza:
Kérlek, engedd el ezt a srácot, hadd találjon egy rendes lányt magának.
19/74 anonim válasza:
Ha ez nem egy kamu kérdés, akkor sajnálom szegény srácot.
20/74 A kérdező kommentje:
És akkor en megyek szembe az autopályán??
Próbálok lehiggadni mire érkezik, de ez nekem tulment most.
2022. ápr. 4. 20:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!