Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent egy évek óta tartó párkapcsolatban hogy nem mutat be valakinek?
Figyelt kérdés
Igaz férfiról van szó. De na. A menyasszonya vagyok. Furcsállom.
Jó 10 perces beszélgetés volt és nem mutatott be csak álltam ott mint a bizonyos...
2022. ápr. 4. 11:24
1/5 anonim válasza:
Bunkóság és teljes neveletlenség hiánya, de más irányú messzemenő következetést nem vonnék le belőle.
3/5 anonim válasza:
Nem mindegy a kontextus.
Mert ha en pl nem vagyok bemutatva egy kávézo pultosának akivel 10 percet bratyizik en kb lesz.rom.
4/5 anonim válasza:
Folyt Ismerik egymást, de sem őt sem engem nem érdekel egy pultos.őt meg mint nő sem érdekli. Csak azért szóba áll már vele mivel ismeri a férjét.
A pultos néha nyalizik nekem probálna velem barátkozni, értékelem a gesztust de ennyi.
Nyilván más lenne ha pl a legnagyobb baratjának nem mutatna be
5/5 anonim válasza:
Az attól függ, hogy mennyire ismeri a másik embert. Vannak szituációk, amikor teljesen felesleges bemutatni valakit a párunkként, hiszen tök egyértelmű. Itt arra gondolok pl., hogy amikor a páromhoz költöztem, csak azoknak a szomszédoknak mutatott be, akikkel többet beszélgetett, kis túlzással baráti kapcsolatot ápolt. Az a szituáció, hogy pl. összefutottunk az utcán a két emelettel alattunk lakó fickóval és beszélgettek a ház dolgairól, számomra semmi szükségét nem jelentette, hogy külön bemutasson neki. A fontosabb embereknek be lettem mutatva (családtagok, közeli barátok, kollégák), nekem ez számít, semmi több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!