Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez igaz lehet?
Mellébeszélhet, vagy veletek is volt már így, hogy
eltűntek?
Figyelt kérdés
Szeretőmmel, akivel egyébként lelki társak is vagyunk naponta chatelunk Messengeren. Eddig működtek nála a gifek, amiket rendszeresen küldtünk egymásnak. Ma azt mondja, eltűnt egy csomó gif nála és nem tud küldeni már csókolózós, ölelkezőset, csak egyszerűbbet. Nálam működik, ezért fura ez számomra.
Magyarul arra gondolok, nem akar már olyat küldeni, csak ezt mondja.
Ma furább is, kérdeztem mi baja, nem akarta elmondani, de megtette: már 3 üveg bor benne van a férjében.
#8: nincs lelkiismeret furdalasa, mert kérdeztem többször és azt mondta, a férje évek óta le sem fekszik vele, iszik, ha otthon van, mint a gödény, ez egy gazdasági érdek közösség köztük, kislánya van, meg más korú gyerekei is. Tonkretenne őket a férje, a gyerekeit is, ha elvalna. Egyedül csak a gyerekeit nézi, ezért nem válik el. Nem tud rólam a férje egyébként. A férje nem egy ligában jatszik velem. Egy primitív tuskó. Én megadom neki szexuálisan, érzelmileg is, amit ő képtelen.
2022. ápr. 2. 18:56
12/19 anonim válasza:
És neked ez elég? Hogy soha nem lesz a tiéd?
2022. ápr. 2. 18:58
13/19 A kérdező kommentje:
Nem elég racionálisan. De mivel sajnos nekem sincs sok szerencsém a szerelemben, ő pedig olyasmit megtett már értem eddig, amit barátnőim sem, egyelőre fenntartom vele. Tudod, érdeklődik felőlem minden téren, minden nap. Ritkán, de találkozunk, olyankor szeretkezunk is. Törődünk egymással érzelmileg, testileg is.
2022. ápr. 2. 19:00
14/19 anonim válasza:
#8 vagyok.
Akkor miért nem menekíted ki?
Ha ez a nő fontos lenne neked, akkor nem csak "lefölöznéd" a helyzetet.
2022. ápr. 2. 19:03
15/19 anonim válasza:
13# Értem, csak te ebben érzelmileg benne vagy és felemészt a helyzet.
12#
2022. ápr. 2. 19:06
16/19 A kérdező kommentje:
#14: én mondtam, lépjen le, éljünk együtt. Mint írtam, a férje tönkretenné őt és a gyerekeit is.
#15: valahol igen. Előbb-utóbb dönteni kell valamerre.
2022. ápr. 2. 19:20
17/19 anonim válasza:
Nem tudom, szeret vagy nem szeret, csak a telefonról tudok nyilatkozni. Nekem ugyanez volt Viberen, csak aztán az összes profilkép eltűnt, meg úgy minden. Teljesen megzavarodott. A megoldás szerviz lett, gyári beállítások visszaállítása 😟
2022. ápr. 2. 19:49
18/19 anonim válasza:
Akkor szépen a no elmegy és fel nyomja a férjet. Mindig lehet valami kifogást találni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!