Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most leszünk a párommal 4éve együtt, mit főzzek vacsorára?

Süss kacsát,mondjuk ahhoz párolt káposzta dukál...
Vagy csinálj egy jó krémlevest (hagyma vagy brokkoli pl.), utána pedig legyen egzotikus sült csirke és valami csábos desszert, krémes, epres, ilyesmi.

Vadhús sütve, barnamártással és zsemlegombóccal, mellé vörösáfonyalekvár.
Gödöllői töltött csirke zöldséges rizzsel
Country karaj (sajttal sonkával töltött hús, natúron sütve kukoricás-sült baconos cucc a tetejére szórva, rizzsel)
Baconbe tekert szűzérme...

Ha pasi lennél azt mondanám hogy hot-dogot,de így...?
Szerintem lepd meg szusival amit rólad kell majd elfogyasztania. Vagy tejszínhabozd be melledet,vagy a nunidat,rakj rá egy kis csokiöntetet,és egy kis mennyet.
De ez csak desszert gyanánt. Tudom nem erre gondoltál.

Jénai vagy tepsi... Az alját zsírozd ki, Hagymát karikára vágod és az aljára teszed.. aztán csirkemell filézve rárakod, tejföl, kifőtt rizs a tetejére annak a tetejére megint tejföl és a legtetejére bőven sajt... Ja és a csirkemellet süsd meg előtte és ízlés szerint fűszerezd...
Aztán be a sütőbe amíg ráolvad és rápirul a sajt..
Meg csinálhatsz valami finom sütit vagy kókuszgolyót vagy valamit.. :)
Fehér száraz borral tökéletes:)
16:07
Na idefigyelj Te dinka,ha nem a kérdésre válaszolsz akkor elehet húzni a francba.
Semmi közöd ahhoz hogy miért tettem fel a kérdést!
A többieknek nagyon köszönöm!
Az ilyen idiótákat ki kellene innen tiltani,lehet gondoskodom róla:-P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!