Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az hogy a nők az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy a nők az olyan férfiak után futnak akik rosszul bánnak velük ?

Figyelt kérdés
Elhagyott a barátnőm egy olyan pasiért, akitől most terhes is lett a lány, de a férfi le sem szarja, 7km-re lakik tőle, egy alkoholista, csak cigizik meg kocsmába jár, ráadásul elől levan törve a foga is, oldalt rohad neki, igénytelen ember, a lány elég szép, és mégis elhagyott egy ilyen emberért, pedig én mindent megadtam a lánynak, és ezt nem csak én mondom, az összes barátom mellettem áll, tudják hogy becsületes ember vagyok. De ez nem csak velem, hanem sok környezetemben lévő emberrel is megtörténik, hogy ilyen férfit választ a nő, aki rosszul bánik vele, miért van ez, hiszen állandóan siránkozik minden nő hogy neki olyan férfi kell aki jól bánik vele. Belefáradtam ebbe a csajozásos dologba, a legtöbb nő az ilyen férfiakhoz vonzódig, legalábbis akit én kinézek magamnak az igen. 30/F
2022. márc. 26. 18:26
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
48%

#20: Hu, ez igy eros volt... Elnevezgelsz azon, hogy egy tok egyszeru szoveget nem vagy kepes felfogni.

Arrol, hogy egy felnott ember felelos azert, hogy milyen mentalitasu emberekkel akar osszejonni vagy milyenekkel van egyutt.

2022. márc. 30. 08:27
 22/25 anonim ***** válasza:
91%

Nyilván felelős érte. És ? Én ezzel tisztában vagyok, ez valakinek nem egyértelmű ?

Nyilván mindenki tehet róla, hogy kivel jön össze. Ez olyan alapvető, nem gondoltam, hogy ki kene fejteni. Elmagyaráztam a folyamatot.

2022. márc. 30. 09:16
 23/25 anonim ***** válasza:
0%
#22: A valaszokat elolvastad? Amiben a felelosseg helyett a kifogasokat olvastak? Kiraly, hogy te ezt felfogtad, de a valaszolok tobbsege nem.
2022. márc. 30. 09:18
 24/25 anonim ***** válasza:
91%
Kit érdekel, hogy mit válaszoltak? 🤣 engem aztán nem. Leírtam a véleményemet, más véleménye meg az övé, én mit foglalkozzak vele ?
2022. márc. 30. 09:44
 25/25 anonim ***** válasza:
0%
#24: De akkor minek reagaltal az en hozzaszolasomra, ha nem is erdekel, mire irtam? Ez igy kicsit cringe. 😬
2022. márc. 30. 09:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!