Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy a nők az olyan férfiak után futnak
akik rosszul bánnak velük ?
Figyelt kérdés
Elhagyott a barátnőm egy olyan pasiért, akitől most terhes is lett a lány, de a férfi le sem szarja, 7km-re lakik tőle, egy alkoholista, csak cigizik meg kocsmába jár, ráadásul elől levan törve a foga is, oldalt rohad neki, igénytelen ember, a lány elég szép, és mégis elhagyott egy ilyen emberért, pedig én mindent megadtam a lánynak, és ezt nem csak én mondom, az összes barátom mellettem áll, tudják hogy becsületes ember vagyok. De ez nem csak velem, hanem sok környezetemben lévő emberrel is megtörténik, hogy ilyen férfit választ a nő, aki rosszul bánik vele, miért van ez, hiszen állandóan siránkozik minden nő hogy neki olyan férfi kell aki jól bánik vele. Belefáradtam ebbe a csajozásos dologba, a legtöbb nő az ilyen férfiakhoz vonzódig, legalábbis akit én kinézek magamnak az igen. 30/F
Aki állandóan rossz kapcsolatokban, nem bír megmaradni egy jóban, az lelkisérült és segítségre lenne szüksége. Valószínűleg rossz mintákat látott, de nem elég tudatos ahhoz, hogy küzdjön ellene, nem kap megfelelő segítséget, érzelmi támogatást.
Egy egészséges lelkületű, önmagát becsülő ember nem megy bele ilyen kapcsolatba.
2022. márc. 26. 19:15
12/25 anonim válasza:
"de nincs kedvem nőkkel veszekedni,"
Hmmm... Kezdem érteni az exedet.
2022. márc. 26. 19:28
13/25 anonim válasza:
A nok sokkal jobban elviselik a bantalmazast, mintha egy gyermeki lelkuletu parjuk van. Te meg 30 evesen sem abszolvaltad a ferfiva valast, hiaba tartod magad normalisnak. Egy pszichologus 5 perc utan megmondja, hol akadtal el a felnotte valas folyamataban. Az, hogy kit valasztott utanad az mas kerdes. Akkor is rosszul valasztott, amikor veled volt, most is rosszul valasztott. Neki is van lelki serulese, az biztos. sajat hazad elott soprogessel, azzal elorebb jutsz az eletben.
2022. márc. 26. 20:02
14/25 A kérdező kommentje:
"A nők szeretnek áldozatként tetszelegni.Ha emberséges,rendes vagy velük szemben, akkor hülyére vesznek.Unalmasnak tartanak,elhagynak.Nekik olyan férfi kell,aki mellett izgalmas életet lehet élni.Azért látsz nőket drogos bűnözők,a társadalom által kivetett különböző söpredék mellett,mert az ő életformájuk hozza lázba a nőket.Ezért rajonganak értük.Ott tudják megélni nőiességük eme formáját.Ezért is liánoznak.Mindig kell nekik a visszaigazolás, hogy jól néznek ki."
Jobban nem is tudtál volna fogalmazni ! IGAZAD VAN !!!
2022. márc. 26. 20:24
15/25 anonim válasza:
Honnan tudjuk, hogy te miért az ilyen típusú nőkhöz vonzódsz?
Én nem futok ilyenek után, a barátnőim meg közeli ismerőseim sem, mind többéves párkapcsolatban vagyunk, házasok gyerekkel, és nem tudok róla, hogy bármelyikünkkel rosszul bánna a férje.
Gondolom, nem az értelmesebb nők között válogatsz...
2022. márc. 26. 20:51
16/25 anonim válasza:
A pillangos, másikért neghalos “szerelmet” akkor élik meg az emberek, ha valami nem jó a kapcsolatban. Egy kiegyensúlyozott, jó értelemben kiszámítható és nyugodt kapcsolat nem ilyen hullamvolgyek sorozata, nincsenek benne nagy osszeveszesek és kibekulesek, ezért nem ilyen intenzív. Sok ember ezt keresi, legyen no vagy férfi, csak aztán megy a csodálkozás, hogy 60 év alatt volt x partnere, és mégis egyedül van, hat miért ? Pontosan ezért.
2022. márc. 27. 09:16
17/25 anonim válasza:
Az aránylag normális ember nyugalomban szeret élni ,nem repülő tárgyak, szitkozódás, abnormális dühkitörésekben amire más azt mondja hogy szenvedélyes de rohadtul fogalom zavarban szenved. Nem rettegve meg idegbe kell élni egy kapcsolatban, ha nem a megnyugvást találni amikor melóból vagy egyéb más rossz dolog miatt haza mész. A szeretet nem az amikor kicsináljátok idegileg egymást majd kibékültök egy dugással mint ha mi sem történt volna . Nyilván fel kell ehhez is nőni. 28f
2022. márc. 29. 17:54
18/25 anonim válasza:
Elgondolkodtató, hogy csak felelősséghárító válaszok kaptak felpontozást és minden más, ami esetleg az érintettek felelősségét említette meg, lepontozásra került. Az is érdekes, hogy a zöld válaszokat nők írták, a pirosakat férfiak.
Kérdező, ebből azért levonhatod a lényeget: Mert egy tini szintjén megreked felelősségvállalás és értelem terén rengeteg nő.
2022. márc. 29. 18:01
19/25 anonim válasza:
Tevedsz, engem is felpontoztak ferfi letemre. 13-as voltam.
2022. márc. 30. 07:09
20/25 anonim válasza:
18-as milyen felelősség vállalasrol beszélsz? Egy általánosságban feltett kérdésről volt szó. Milyen felelősségteljes választ kene adni vagy nem értem 🤣
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!