Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem cégesbulira megy, és én annyira rosszul viselem. Mit tegyek?
Hiszti nélkül, lehetőleg. :)
Nem hiszem, hogy egy 2 hónapos kisfiúval kikacsingat.
akármikor kikacsingathat ez nem gyerek függ.
de szerintem neked az a bajod hogy te otthon ülsz ö meg bulizni fog. ne hisztizz, mert csakazért is ßerzßest hozod elö belöle. Szerintem menjetek el a napokban kettesben bulizni, moziba, akárhova pár órár, a mamik vagy valaki csak tud 2 órát a gyerekre vigyázni.
Az írásod azt sugalja,hogy történt már egy-s'más,ami okot adhat ,hogy ne bízz meg benne.
Hogy dolgozd fel? ezt egy okos ember így fogalmazta: aki el akar menni,hadd menjen-ha menni akar,úgyis megtalálja a módját,hogy ne maradjon melletted...és ha ezt belátod,már nem is aggódsz.Úgysem tudod lekötözni.
Ha olyan típus,akkor melletted marad,ha meg ellentéte,akkor menni fog.
Utolsó válaszoló, tényleg adott már okot bizonytalanságra, és az a baj hogy Ő az a típus aki nem nyíltan menni kar, hisz imádja a fiát, hanem nem köti az orromra ami esetleg nem tartozik rám.... :(
És sajnos elég féltékeny is vagyok, lehet hogy pont ebből kifolyólag!
nekem pont multhéten volt a párom egy ilyen bulin.persze kikötötték,hogy feleségek,férjek otthon.szerencsémre nem érezte jól magát,és hazajött 11kor.
nekem is adott rá okot.(többször is)!
szokott egyedül discóba menni,na attól kivagyok.én itthon ülök,ő meg ki tudja mit csinál.(én utálom az ilyen helyeket,azért nem megyek).
a lényeg,hogy ne hívogasd félóránként,ha meg akar csalni egy sima hétköznap is megteszi,akkor ugyanúgy ottvannak a munkatársnői.gondolom mos nagyon boldog ő is a baba miatt,nincs neki másra szüksége,csak rátok.
az enyem is volt, ma is megy, igaz, en meg csak terhes vagyok. orulok neki, hogy kimozdul, meg szervezzen maganak sok programot, utana ugyis olyan keves idonk lesz, es forditott helyzetben o is ezt mondana.
amugy is rossz erzes, hogy en lemondtam a tancrol meg egy csomo mindenrol a baba miatt, es nem akarom, hogy o is lemondjon ennyi mindenrol. azt szeretnem, hogy boldog legyen, hogy sok olyan dolgot csinaljon, amit szeret.
bizok benne.
azert vagyok vele, azert mentem hozza, es azert fogok neki gyereket szulni, mert szeretjuk egymast.
ha o nem igy gondolja, hanem majd valamikor azt mondja, hogy mar nem szeret, nehezen, de azt fogom neki mondani mehet isten hirevel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!