Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Éreztetek már olyat, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Éreztetek már olyat, hogy a párotokat beszippantotta egy új munkahely?

Figyelt kérdés

Eddig is hasonló területen dolgozott, de nála idősebbekkel, illetve picit más területen és nem is ilyen időbeosztásban.

Ő minden nap este 7-fél8-ig dolgozik (tehát később végez, mint az előző helyén), ráadásul két vele egyidős (huszonéves) kollegával és tökre összehaverkodtak, egész nap megy bent a poénkodás, eleve a munkájuk ilyen szervezős jellegű (korábban nem szervezőként dolgozott ezen a területen), jönnek-mennek, buli az egész. Örülök annak, hogy boldog (előző helyen már nagyon ki volt égve, furcsa mód, akkor sokkal fontosabb voltam neki és ragaszkodóbb is volt). Most mintha minden nap bulizni, haverkodni járna be, és tökre fel van töltődve, mintha én már nem is lennék neki annyira fontos.

Pl ha én nem kérdezek rá, akkor ki sem derül, hogy hétvégén dolgoznia kell menni, mondom jó, hogy ezt megosztottad velem... meg úgy elvan a világában, mintha nem is lenne rám szüksége.

Lehet ez nincs így és csak a korábbi állapothoz képest lett kevésbé ragaszkodó, de én ezt nehezen élem meg. Mintha picit elvesztettem volna azt a pasim, akit eddig szerettem, mintha beszippantotta volna ez az új hely.

Igazából elég szörnyűnek érzem magam, rosszul is. Ti éreztetek hasonlót a kapcsolatotok alatt? Megoldódott vagy szakítás lett belőle?

2022. márc. 24. 13:30
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nekem olyan tapasztalatom volt, hogy falusi munkahelyre ment és átmosták az agyát. Tirpák paraszt lett. Teljesen másképp beszélt, viselkedett, nem adott magára stb. Mint a vénlegény falusi nőgyűlölő lúzerek. Osztották neki az észt bent a munkahelyen, őt meg könnyű volt formálni. Nem is volt köztünk semmi jó ideig.

Egy összeveszés után kirugattam, a következő városi munkahelyén helyre zökkent az agya. Túlságosan befolyásolható.

2022. márc. 25. 06:11
 12/12 anonim ***** válasza:

Jó kis kihasználós kapcsolatod van.

Nekem egy haverom lett ilyen. Előtte egy szerencsétlen volt, még a munkáját is én szereztem neki.

Mostmeg 2 szer annyit keres mint én és mindig fontosabb a kicseszett munka mint h összeüljünk valahol. Hétvégén meg csak simán nem ér rá. Én már meguntam nem hívom sehova.

2022. márc. 25. 08:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!