Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van rossz szokása a párodnak pl túl sok PC játék? Okozott lelki terhet neked?
Mennyi idősek vagytok? Leginkább nőkhöz szólok. :)
N
Együtt xboxozunk esténként. :D
Nem feltétlenül mondanám "rossz szokásnak" de néha a leglehetetlenebb időpontokban találja ki hogy valamit megbütyköl a kocsiján. :D
2-3 óra?
az én párom már annak is örülne, ha 6 óra alá sikerülne levinni, ha lenne párom
#12 vagyok
Ez sok? Mi 3-4 órát szoktunk, ha aznap nincs más feladat vagy program. :D hétvégén többet is ha rossz idő van.
De amúgy is, napi 1-2 óra a saját hobbira kb. a semmivel egyenlő, nem hogy túl sok..
Bárcsak többet játszana párom... 🙄 Megvettük a ps5-öt, és azóta én nyígok, hogy mikor játszik már. Én személy szerint nem szeretek játszani, de imádom nézni, meg beledumálni. Számunkra közös program. Nyilván a jobb, sztorisabb játékok, a póket, meg ilyesmik nem kötnek le.
Egyébként meg neki is és nekem is van külön hobbink. Ő zenél, és vív, én kertészkedek, és rúdsportolok. Mindkettőnk hobbija elég sok időt el tud venni. Ha valami okból kevesebb időnk jut egymásra, akkor megbeszéljük, módosítunk kicsit a beosztáson, hogy több progranot csináljunk kettesben. De én most például alig várom, hogy szombat este, meg vasárnap Bloodborne-ozzunk :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!