Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van rossz szokása a párodnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van rossz szokása a párodnak pl túl sok PC játék? Okozott lelki terhet neked?

Figyelt kérdés

Mennyi idősek vagytok? Leginkább nőkhöz szólok. :)

N

2022. márc. 24. 01:02
1 2 3 4
 31/39 A kérdező kommentje:
De az eredeti kérdés hogy van e még pl az itt megjelenteken kívül aki online játszik vagy videojátékozik és mennyire kórosan sok az a 2 óra.
2022. márc. 25. 23:13
 32/39 anonim ***** válasza:
78%
De te most miért kötsz bele már mindenbe? Neked is van hobbid. Tökmindegy, hogy mi az, a lényeg, hogy téged boldoggá tegyen, kikapcsoljon, fejlődj benne, stb. Ha én naponta gyufaszálakbol építek egy várat, és boldoggá tesz, akkor neked miért szúrná a szemed? Ha valami rovására megy a játék, akkor beszélj vele, ha nem, akkor semmi gond nem kellene, hogy legyen. Feleslegesen generálod a problémát. És egyébként meg, ha te nem vagy vele, akkor nem mindegy mennyit játszik? Nem kell a fekete pont, ne csinálj felesleges vitát.
2022. márc. 25. 23:53
 33/39 A kérdező kommentje:

Néha kaptam fekete pontot! :D

Hobbim; olyan mély erkölcsi témák felvetése és saját a többi emberétől teljesen eltérő vélemény közlése: ami egészen mély megrökönyödést okoz!

Pl: azt kutatom de ez más topic. Hogy vajon..van e még olyan nő vagy arra nőnek esélye a Földön hogy ha ő nem szexel a házasságig akkor 11100% eséllyel nem e kell egyedül megrohadnia.. mert kb ez vár azokra a nőkre! És ez..nagyon durva! Oké oké jó és tényleg nekem is jó! De ..de miért van az hogy ezzel az amúgy jó dologgal aki addig várna: hát az egyedül rohad meg..kb.. mert ugye ezzé lett a világunk.

Ezzzzz nagyon komoly erkölcsi és morális kérdés!

De van bőven: pszichológiailag vizsgálni azokat a hálisten engem nem érintő férfiakat akár csak távolabbról amit tudok infót gyűjteni: tudjátok akik elvárják hogy a dolgozó feleségük gyakran főzzön és a házimunka most figyelj; 100!!! Százalékát elvégezze. Ez egy mentális elmaradottság érdemes vizsgálni. :D

Rajzolok!

Festek!

Igyekszem ízlésesen de nagyon érdekesen öltözni.

Szeretem ha rámkeresnek a neten de nem találnak. Szeretem azt a tekintetet ami felnéz rám a telefonról mikor mondom: nem posztolok, nem közösségi médiázok.

Szeretem mikor kiakad vagy furán néz valaki aki meg akar szólítani de elkerülöm. :D

2022. márc. 26. 00:44
 34/39 Laylah ***** válasza:
68%
... és felháborít, hogy valaki napi két órát nem azzal tölt, hogy veled foglalkozzon, ezért "hobbiból" betegnek, kórosnak nevezed.
2022. márc. 26. 11:49
 35/39 anonim ***** válasza:

Nem, nem kórosan sok 2 órát foglalkozni hobbival, szórakoztató tevékenységgel.

2022. ápr. 1. 10:51
 36/39 A kérdező kommentje:
Köszi minden választ és még ami jön! 😀
2022. ápr. 1. 12:27
 37/39 simad válasza:
12 órákat gép előtt ülök.
2022. ápr. 1. 21:43
 38/39 A kérdező kommentje:
De gondolom a munkád miatt..nem? Millióan dolgoznak gépről laptopról. Az más. :D az munka
2022. ápr. 2. 00:28
 39/39 simad válasza:
60%
Nem nem, meló után. Nem érdekel a külvilág már.
2022. ápr. 2. 12:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!