Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van rossz szokása a párodnak pl túl sok PC játék? Okozott lelki terhet neked?
Mennyi idősek vagytok? Leginkább nőkhöz szólok. :)
N
Néha kaptam fekete pontot! :D
Hobbim; olyan mély erkölcsi témák felvetése és saját a többi emberétől teljesen eltérő vélemény közlése: ami egészen mély megrökönyödést okoz!
Pl: azt kutatom de ez más topic. Hogy vajon..van e még olyan nő vagy arra nőnek esélye a Földön hogy ha ő nem szexel a házasságig akkor 11100% eséllyel nem e kell egyedül megrohadnia.. mert kb ez vár azokra a nőkre! És ez..nagyon durva! Oké oké jó és tényleg nekem is jó! De ..de miért van az hogy ezzel az amúgy jó dologgal aki addig várna: hát az egyedül rohad meg..kb.. mert ugye ezzé lett a világunk.
Ezzzzz nagyon komoly erkölcsi és morális kérdés!
De van bőven: pszichológiailag vizsgálni azokat a hálisten engem nem érintő férfiakat akár csak távolabbról amit tudok infót gyűjteni: tudjátok akik elvárják hogy a dolgozó feleségük gyakran főzzön és a házimunka most figyelj; 100!!! Százalékát elvégezze. Ez egy mentális elmaradottság érdemes vizsgálni. :D
Rajzolok!
Festek!
Igyekszem ízlésesen de nagyon érdekesen öltözni.
Szeretem ha rámkeresnek a neten de nem találnak. Szeretem azt a tekintetet ami felnéz rám a telefonról mikor mondom: nem posztolok, nem közösségi médiázok.
Szeretem mikor kiakad vagy furán néz valaki aki meg akar szólítani de elkerülöm. :D
Nem, nem kórosan sok 2 órát foglalkozni hobbival, szórakoztató tevékenységgel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!