Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket nem zavarna, ha a párotok minden hétvégén olyan programokat szeretne, amik kiadásokkal járna (néhányezer ft per fő szombat és vasárnap is)?
Nem igazán értelek titeket.
Nyilván az, hogy a másik mennyire szeret eljárni ide-oda már ismerkedéskor kiderül. Miért jössz össze olyan emberrel, akivel nem egyezik a habitusotok és a szórakozásotok?
Vagy mi lenne akkor, ha kompromisszumot kötnétek? Hétköznap meló, szombaton kirándultok valahol, vasárnap pedig otthon pihentek? Vagy egyik héten hétvégén programozás, másik hétvégén lazulás?
De a fő kérdésem még mindig az, hogy minek vagytok együtt, ha ebben sem egyeztek? Inkább szakítsatok és akkor a párotok találhat olyat, aki nagyon szívesen megy velük mindenfelé, ti pedig olyat, aki szívesen ül otthon veletek
"Nyilván az, hogy a másik mennyire szeret eljárni ide-oda már ismerkedéskor kiderül. Miért jössz össze olyan emberrel, akivel nem egyezik a habitusotok és a szórakozásotok?"
Egyrészt: ismerkedéshez jellemzően eljár az ember ide-oda, szóval a másik azt látja az emberből hogy kimozdul.
Másrészt: az embernek változnak a körülményei, pár éve mikor diák voltam, akkor nekem is több kedvem volt elmenni ide-oda, mióta dolgozok azóta a hátam közepére se kívánom még hétvégén is a tömeget meg a rohangálást.
22!
Persze, de mikor randiztok akkor csak elmondod, hogy "szabadidőmben én inkább otthon vagyok stbstb" vagy "szabadidőmben én eljárok kirándulni, moziba, múzeumba stbstb".
A körülmények változásával egyetértek, ez egy jogos érv. Bár én azt gondolom, hogy aki alapból is egy jövős-menős dolog, az a munkája mellett is szeret eljárni. Én is ilyen vagyok, mint te. Diákként minden nap mentünk kávézni, bulizni, vásárolgatni a barátnőimmel, most, hogy dolgozok pedig hétvégente teszem ezt. Hiszen mivel szeretem csinálni, ezért feltölt és nem egy kötelező dolognak élem meg.
23!
Azt javaslom, hogy ülj le és beszéld meg ezt a pároddal. Jogosak az elvásáraid, akkor itt a párodnak kéne változtatnia. Ha nem sikerül dűlőre jutni akkor pedig marad a szakítás, jobb lesz mindenkinek szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!