Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket nem zavarna, ha a párotok minden hétvégén olyan programokat szeretne, amik kiadásokkal járna (néhányezer ft per fő szombat és vasárnap is)?

Figyelt kérdés
2022. márc. 23. 21:57
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Nem igazán értelek titeket.

Nyilván az, hogy a másik mennyire szeret eljárni ide-oda már ismerkedéskor kiderül. Miért jössz össze olyan emberrel, akivel nem egyezik a habitusotok és a szórakozásotok?

Vagy mi lenne akkor, ha kompromisszumot kötnétek? Hétköznap meló, szombaton kirándultok valahol, vasárnap pedig otthon pihentek? Vagy egyik héten hétvégén programozás, másik hétvégén lazulás?

De a fő kérdésem még mindig az, hogy minek vagytok együtt, ha ebben sem egyeztek? Inkább szakítsatok és akkor a párotok találhat olyat, aki nagyon szívesen megy velük mindenfelé, ti pedig olyat, aki szívesen ül otthon veletek

2022. márc. 24. 16:30
 22/24 anonim ***** válasza:
66%

"Nyilván az, hogy a másik mennyire szeret eljárni ide-oda már ismerkedéskor kiderül. Miért jössz össze olyan emberrel, akivel nem egyezik a habitusotok és a szórakozásotok?"

Egyrészt: ismerkedéshez jellemzően eljár az ember ide-oda, szóval a másik azt látja az emberből hogy kimozdul.

Másrészt: az embernek változnak a körülményei, pár éve mikor diák voltam, akkor nekem is több kedvem volt elmenni ide-oda, mióta dolgozok azóta a hátam közepére se kívánom még hétvégén is a tömeget meg a rohangálást.

2022. márc. 24. 16:33
 23/24 A kérdező kommentje:
A felvetésemben szerepelt az a kompromisszum, hogy én a hétvége egyik napján jövök-megyek vele, de a másik nap szeretnék otthoni pihizni vele, játszani, gépezni, sorozatozni, főzöcskézni, stb., amiket ő is szeret. Viszont olyan, mintha ő azért akarna minél többször mindenfelé menni, mert valamilyen kényszeres "élménygyűjtésben" szenved. Pedig ha kicsit lenyugodna ezeknek az igényeknek a terén és nem akarna mindenfelé kiruccangatni állandóan, totálisan leamortizálni magunkat vasárnap estére, ezerszer nyugodtabb és harmonikusabb lenne az együttlétünk.
2022. márc. 24. 16:35
 24/24 anonim ***** válasza:

22!

Persze, de mikor randiztok akkor csak elmondod, hogy "szabadidőmben én inkább otthon vagyok stbstb" vagy "szabadidőmben én eljárok kirándulni, moziba, múzeumba stbstb".

A körülmények változásával egyetértek, ez egy jogos érv. Bár én azt gondolom, hogy aki alapból is egy jövős-menős dolog, az a munkája mellett is szeret eljárni. Én is ilyen vagyok, mint te. Diákként minden nap mentünk kávézni, bulizni, vásárolgatni a barátnőimmel, most, hogy dolgozok pedig hétvégente teszem ezt. Hiszen mivel szeretem csinálni, ezért feltölt és nem egy kötelező dolognak élem meg.

23!

Azt javaslom, hogy ülj le és beszéld meg ezt a pároddal. Jogosak az elvásáraid, akkor itt a párodnak kéne változtatnia. Ha nem sikerül dűlőre jutni akkor pedig marad a szakítás, jobb lesz mindenkinek szerintem

2022. márc. 24. 16:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!