Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki mit tenne? Több éves együttjárás után kiderült, hogy a barátnöm a kapcsolatunk elején 3 héttel az összejövetelünk után megcsalt a volt pasijával. Szakítás vagy nem?
De miért kamuztál a kérdésben? :D
Anonim az oldal, teljesen mindegy hogy mit írsz
24!
Én sem, a saját dolgát nehezíti meg ezzel
Jajjj az ilyen "de már eltűnt az ex" mondatokkal vigyázz!
Én is jártam így.
Osszejottunk aztán 2 hétre rá küldött nekem valamiről screenshot - ot és ott volt az ex chatfeje. Ennek ellenére is letagadta hogy beszélnek 😅 majd megigerte soha többé meg tiltotta is majd egyszer épp játszottunk a telefonján mit ad isten felugrott a feje csak gondolom pár órára, napra tiltotta le.
Aztán jött az hogy nem messangeren hanem whatsup-on beszéltek, majd talizgattak a hátam mögött míg ki nem derült hogy ágyban selfizgetesek is voltak gondolom szex után... Akkor már 7 hónapja voltunk együtt csak minden utólag derült ki.
Szóval higyj nekem: ha találkozni akarnak, ha beszélgetni akarnak, ha még akár csalni meg is fog. Aki ennyire menni akar az menjen is minél messzebb.
Az én exem már nincs együtt azzal az exevel :D azóta nekem írogat az új barátnője oldalról amíg le nem tiltotta. Instan ír de nem is reagálok rá. Szánalmas!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!