Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki mit tenne? Több éves együttjárás után kiderült, hogy a barátnöm a kapcsolatunk elején 3 héttel az összejövetelünk után megcsalt a volt pasijával. Szakítás vagy nem?

Figyelt kérdés

2022. márc. 23. 13:22
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
Nos, mivel csak 8 hónapja tart így sztem a szakítás a jobb megoldás. Erről az estről tudsz, és ha van több is? Kutyából nem lesz szalonna.
2022. márc. 23. 17:28
 22/38 anonim ***** válasza:
100%

De miért kamuztál a kérdésben? :D

Anonim az oldal, teljesen mindegy hogy mit írsz

2022. márc. 23. 17:31
 23/38 anonim ***** válasza:
Szoval igazabol csak feltetelezed h megcsalt...
2022. márc. 23. 17:33
 24/38 anonim ***** válasza:
100%
22 meglepődnél mennyien ferdítenek mikor kiírnak valami párkapcsolati kérdést. Volt olyan, hogy tanácsot írtam, amiben feleségeként hivatkozott a nőre. 10 perc múlva kapom a privátot hogy hát igazából már váló félben vagyunk, meg amúgy így meg úgy. Totál anonim oldal, nem értem mire jó ez a ferdítés
2022. márc. 23. 17:35
 25/38 anonim ***** válasza:

24!

Én sem, a saját dolgát nehezíti meg ezzel

2022. márc. 23. 17:37
 26/38 anonim ***** válasza:
És neked mit mondott, hogy hova megy és kivel? És egyáltalán milyen képek ezek? Hol láttad a képeket? Ő tudja, hogy láttad a képeket?
2022. márc. 23. 17:40
 27/38 anonim ***** válasza:
0%
Azért ferdítenek, mert ez akár én is lehetnék. Én is megcsaltam 3 héttel késöbb a barátom az exemmel (nem voltam még szerelmes) csak nem tud róla és ez így is marad . :D
2022. márc. 23. 19:12
 28/38 anonim ***** válasza:
És a dátum is passzol :))
2022. márc. 23. 19:12
 29/38 anonim ***** válasza:

Jajjj az ilyen "de már eltűnt az ex" mondatokkal vigyázz!

Én is jártam így.

Osszejottunk aztán 2 hétre rá küldött nekem valamiről screenshot - ot és ott volt az ex chatfeje. Ennek ellenére is letagadta hogy beszélnek 😅 majd megigerte soha többé meg tiltotta is majd egyszer épp játszottunk a telefonján mit ad isten felugrott a feje csak gondolom pár órára, napra tiltotta le.

Aztán jött az hogy nem messangeren hanem whatsup-on beszéltek, majd talizgattak a hátam mögött míg ki nem derült hogy ágyban selfizgetesek is voltak gondolom szex után... Akkor már 7 hónapja voltunk együtt csak minden utólag derült ki.

Szóval higyj nekem: ha találkozni akarnak, ha beszélgetni akarnak, ha még akár csalni meg is fog. Aki ennyire menni akar az menjen is minél messzebb.

Az én exem már nincs együtt azzal az exevel :D azóta nekem írogat az új barátnője oldalról amíg le nem tiltotta. Instan ír de nem is reagálok rá. Szánalmas!

2022. márc. 24. 06:42
 30/38 A kérdező kommentje:
#20as, hát igen, ráadásul kiderült, hogy ezt az exét 1 évig egy másik palival csalta....
2022. márc. 24. 07:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!