Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki mit tenne? Több éves együttjárás után kiderült, hogy a barátnöm a kapcsolatunk elején 3 héttel az összejövetelünk után megcsalt a volt pasijával. Szakítás vagy nem?

Figyelt kérdés

2022. márc. 23. 13:22
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, nem bántani akarlak, de ez kicsit össze-vissza van.

Megismerkedésetek után 3 héttel?

Összejövetel után 3 héttel?

Egyáltalán mi számít összejövetelnek? Első randi? Megbeszéltétek, hogy összejöttetek?

2022. márc. 23. 14:10
 12/38 anonim ***** válasza:
100%
Így is gáz. Már együtt voltatok, mikor ő elutazott vele messzire. Ergo téged totál semmibe nem nézett, hidd el nem te voltál a fejében, mig kirándulgattak. Ki tudja meddig volt a fejében exe. 1 hónapig így tuti. Az ilyen embereknek az ajtón kívül van a helye.
2022. márc. 23. 14:12
 13/38 anonim ***** válasza:
100%
Együtt voltatok már, mikor az exével találkozott vagy csak ismerkedési fázis volt? Szerintem ez is sokat számít, a másodikat könnyebb lenne megbocsátani. Neked kell tudnod amúgy, hogy ezek után tudál-e még bízni benne. Vele se ártana beszélni, még az is lehet, hogy csak te értettél félre valamit.
2022. márc. 23. 14:12
 14/38 A kérdező kommentje:
Együtt voltunk. Aug 7-én jöttünk össze, ez Aug 27-28 adikai hétvégén történt. Volt már közöttünk szex és ezt a dátumot vesszük mindketten a kapcsolatunk kezdetének.
2022. márc. 23. 14:33
 15/38 anonim ***** válasza:
Ez akkor nem szép.
2022. márc. 23. 14:50
 16/38 anonim ***** válasza:
29%

Hat akkor majd most atteszitek szept7re a datumot :)

Amugy en azt mondam a csajenak h a mult az mult, nem erdekelnek a reszletek, de cserebe en is kerek 1 szabad 7vege kartyat, azt irany vegas.

2022. márc. 23. 15:23
 17/38 anonim ***** válasza:
100%

Hm, azért ebben az esetben azt mérlegelném, hogy valójában együtt voltatok-e akkor már, vagy egy tök bizonytalan lábakon álló dolog volt a kapcsolatotok, és csak utólag mondtátok ki, hogy akkor együtt voltatok? Mindketten párkapcsolatra tekintettek már erre a kapcsolatra? Volt elköteleződés? Jól ismertétek egymást? Mert abból, amit leírsz, nekem úgy tűnik, hogy az még csak egy ismerkedős időszak volt elköteleződés nélkül, ahol kvázi még mindent szabad, minden képlékeny, és csak utólag neveztétek ki ezt a dátumot.

Nyilván te tudod, hogy te mit akarsz megbocsátani. Ha ki volt mondva ekkor, hogy együtt vagyunk, akkor nem tudom, képes lennék-e megbocsátani. Valszeg, ha 10 éve együtt vagyunk már, akkor elengedném, ha azóta semmi jele a megcsalásnak, és minden tök jó. Ha 8 hónap után derül ki, akkor nem.

Viszont, ha nem volt kimondva, és minden tök jó, akkor elengedném.

2022. márc. 23. 15:37
 18/38 A kérdező kommentje:
A facebookon posztolt fotót február 7-én a fél éves évfordulónkról, szerelmes képekkel.......Hát erröl ennyit. Tehát ö is aug. 7-töl számolja.
2022. márc. 23. 15:51
 19/38 anonim ***** válasza:
100%
Naja csak tudod a facebook nem neked szol, hanem a kulvilagnak, hogy o milyen boldog veled/melletted.
2022. márc. 23. 15:53
 20/38 anonim ***** válasza:
Nem maradnék benne. Mégpedig azért nem, mert átvert. Elég sokat elárul a jelleméről az, ha veled kavart, összejött, bárhogy is nevezzük, és közben az exével is lefeküdt. Nem tudom, az exe tudott-e rólad, de itt mindkettőtöket kihasznált és hülyének nézett. És erre nem magyarázat, hogy még szerette az exét, mert ha így van, akkor meg veled nem feküdt volna le. Persze nehéz úgy, ha eltelt azóta több hónap vagy év, de hidd el, ha ilyet tett, akkor máskor is félre fog menni. Lehet, hogy nem most, hanem tíz év múlva, de akkor csak még rosszabb lesz neked. Inkább zárd le most.
2022. márc. 23. 16:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!