Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Olyan szomorú vagyok. Csak sírok és sírok
nagyon összevesztem tegnap a barátommal, mert a haverjai poénkodtak róla hogy amikor leugrottak a közeli klubba csajozott.
Utána a srác mondta nekem, hogy ők ezzel csak vicceltek, és hogy nehogymár komolyan vegyem.
De nekem nagyon rosszul esett.
Ő utána még próbálta nekem hogy ez nemigaz, szeret engem, de nem hallgattam meg. Ma nem keresett.
Nemtudom megcsalt-e, már nemis érdekel
Ma szakítottam vele:(
De szeretem...
Mostis sírok, de ezek után nemtudom mit higgyek és bízzak-e benne.
Ha belegondolok hogy hétvégén megint elmegy bulizni... és kitudja mit csinál mégjobban sírok ás úgy fáj:(
Meghalok.
Hogyhogy hány éves? tizenéves természetesen. Ott divat félóránként szakítani és békülni gyakorlatilag a semmiért :D
Amúgy a srác nem csinált semmit kérj bocsánatot ha kell neked.
"És nem harcolok érte, ha neki más kell átpasszolom másnak. áldásom rájuk.És hogy már az sem érdekel ha megcsalt."
És ezek után idejössz rinyálni, hogy mit tegyek. Hogy így szereted, meg úgy, de semmilyen kompromisszumra nem vagy hajlandó, nem bízol benne, stb. Mit akarsz egyáltalán?????????????????????
HP.
Ha szereted, akkor miért szakítasz vele? Vedd észre, hogy ha látják a barátai, hogy féltékenykedsz, akkor annál inkább ugratnak!
Ha nem bírod ki nélküle, akkor hívd fel, és kérj tőle bocsánatot!
De bírom a ilyen p.csákat, akik hitelesebb információforrásnak tekintenek poénkodó haverokat, mint a saját partnerüket. Nekem is volt egy ilyen sztorim és ugyan kibékültünk (a csaj hisztizett, mert egy haverom apja <akiknél vendégségben voltunk> poénkodott, hogy egy hete másik csajjal voltam) de aztán a kapcsolatunk végéig tüskét hagyot bennem.
Bizalmatlanságnak tűnik és még meggondolatlan éretlen hisztis csitri viselkedésnek is ez a szakítás.
Ha szereted, próbáld megbeszélni vele, de nem biztos, hogy a srác is jól jár egy olyan csajjal, aki az első apróságnál kikel magából és még f.szságot is csinál.
Ha szereted, akkor minek szakítottál vele?
Csak poénkodás, pletyka miatt?
Megérdemled a sorsodat, magad alatt vágod a fát, sírjál csak!
Csak nehogy túl késő legyen mire észbekapsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!