Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Személyiség zavar legyőzése,de milyen áron?
Párommal 2 éve vagyunk együtt.
Alap járaton minden rendben van közöttünk,egészen addig még az alkoholhoz nem nyúl.
Pszichésen ő gyenge jellem és ezt a pia hamarabb elő is hozza belőle,plusz a haverjai előtt képes hazudozni mindenről,csak azért,hogy felnézzenek rá és középpontban legyen.
Már megtanultam,hogy amikor iszik én nem tartok vele sehova,de vannak alkalmak,amikor aljas módon szó nélkül lelép.
Alap járaton egy nagyon szerethető ember. Ragaszkodom is hozzá,de sajnos ezt a kettős személyiséget nem tudom elviselni,egyszerűen kiborít.
Soha nem ártottam neki,ő mégis piásan kiragad egy részletet a tiszta pillanati beszélgetésünkből és azzal támad,ami nekem a legjobban fáj,mégha hazugság is.
Ezek a piázós haveros esték kb.6-7 hetente történnek meg. Az elején eltudtam viselni,de most egyre inkább nem…
Belátom,hogy beteg. Én mégis szerelmes vagyok abba az érzékeny fiúba,aki akkor tud lenni amikor tiszta.
Jelenleg csak az egyhelyben toporgás van,ugyanis szintén részegen közölte velem,hogy szar ember vagyok …
Tudom hagyni kéne,de nem megy …
Jól esett leírni,köszi,hogy olvastad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!