Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem igazán érti meg,hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem igazán érti meg,hogy aranyér miatt nem csinálhatom anàlisan. Komolyan mit csináljak vele?

Figyelt kérdés

Aranyeres vagyok sajnos,volt màr vele nem egyszer probléma. A párom nem képes felfogni,hogy így nem lehet análisan szexelni,pedig elmúlt már 30,nem egy tini hülyegyerek.

Hetente felhozza a témát,hogy biztos meg lehet valahogy oldani, ő nagyon akarja,majd vigyáz és stb.

Komolyan dobjam ki emiatt?

2022. márc. 20. 12:55
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Aranyér nélkül sem engednem.

Kérdezd meg tőle, mit szólna, ha a s.ggebe dugnal egy mupeniszt. Ugyanaz a két dolog

2022. márc. 20. 13:13
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Jézusom, ekkora barmot!

Hajtsd el, de gyorsan!

2022. márc. 20. 13:20
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Komolyan mennyi infantilis b*rom van ebben a generációban... Az aranyér komoly baj... :( Mondd meg neki, hogyha nem fogja fel, akkor inkább engedjen el téged.
2022. márc. 20. 13:20
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Te amúgy szeretnéd, ha nem lenne aranyered?

Számomra bármiféle probléma vagy tapasztalat nélkül is kizárt, mert engem egyszerűen a gondolat is lelomboz. Amellett, hogy már annak is elégnek kellene lennie, hogy egyszerűen nem akarom, nekem is az az egyik "érvem", hogy ez egy olyan dolog, amit pont ugyanannyira meg tudunk tenni mindketten, ő akarja-e, hogy valamit bedugjak oda? Ha nem, akkor talán megértheti, hogy ugyanezt érzem én is.

2022. márc. 20. 14:01
 15/19 anonim ***** válasza:
80%
Igazából nem ugyanaz, mert a pasi a prosztata miatt élvezné.
2022. márc. 20. 14:11
 16/19 anonim ***** válasza:
35%

nő is élvezheti, ne legyetek már buták. ez normális esetben nem csak a pasinak jó. csak ugyanúgy, ahogy a hüvelyi orgazmus, nem mindenkinek sikerül.

de ha nem érdekli, hogy a nőnek is jó legyen, akkor kuka

2022. márc. 20. 15:08
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

"Hetente felhozza a témát,hogy biztos meg lehet valahogy oldani"

Ez egy barom, te is tudod. Hótmindegy, hogy egészségügyi vagy BÁRMILYEN más okod van, amiért nem akarod, egy normális ember ezt tiszteletben tartja és pont. Az is elegendő indok lenne, hogy te nem akarod ezt csinálni, nem hogy még az egészségügyi hátteredet kell magyaráznod... Jó ég.

2022. márc. 20. 18:00
 18/19 anonim ***** válasza:
98%

Volt ilyen pasim, egy hónapig hallgattam a nyaggatását, aztán mehetett isten hírével.

Ezt javaslom neked is.

2022. márc. 20. 18:03
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Hany ilyen baromba belefutottam mikor fiatal voltam! Semmi nem erdekelte oket , csak az , hogy nekik jo legyen! Taknyom csurgott , nem kaptam levegot , fajt a hatam nem tudtam mozogni fajdalom nelkul,mit szamit ,ok szexelni akarnak! Gondolhatod mennyire szerethettek engem! A mai fejemmel ugy dobnam ki az osszes ilyen barmot , hogy labuk nem erne a foldet ! Nem akarlak elkeseriteni kerdezo de ez a hulyegyerek nem szeret teged! Dobd ki a francba!
2022. márc. 21. 08:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!