Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Létezik hogy egy kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik hogy egy kapcsolat nem megy tovább csak megall egy helyben?

Figyelt kérdés

Most volt 5 éve hogy együtt vagyunk, én 25 ő 26 éves, volt egy kisebb kulon letunk ez idő alatt amikor én külföldön voltam fel évet, de ezen kívül más nem volt, 1 éve élünk együtt, en tényleg nem vagyok már kalandokra, kinottem ebből a korszakból, vele szeretném nyugalomban leelni az életemet. Viszont. Nagyon sokat beszélgettünk róla, a jovonkrol, én szeretnék nagyon gyerekeket meg igy 30 éves korom előtt, persze addig meg van 5 év, jelenleg mestert csinálok és dolgozok, ő 2 éve diplomázott és ő is dolgozik, tehát ő mindig azt mondja hogy előbb a karrieremet inditsam be utána beszélünk róla. A kapcsolatunk elején mondta azt nekem, hogy ő soha nem akar gyereket egyszer, de nem vettem komolyan, meg nyilván 21 evesen ki akarna (akkor annyi volt)

Ez a gyerek dolog elég komplex dolog, nyilván nem lehet így megbeszelni, de azóta fel se hozzá, valahányszor felhozom lezavarja ezzel.

A masik dolog ami annyira nem zavart amíg unokatesom megnem kérdezte hogy miért nem kéri meg a kezemet ennyi év után ha annyira szeret? És nem tudom. Ezt se momdta soha, pontosabban, az apukája azt mondta neki anno hogy "fiam sose kérd meg egy lány kezét se" neki is elvaltak a szülei de nem hiszem hogy erre annyira hallgat, meg ha annyira akarna csak megkerne, vagy lehet szerinte meh nem jött el az ideje?

Nyilvan nem fogok elé állni és megkerdezni mert az hogy jönne ki.

Ezen kívül el szoktunk járni hétvégente, most Párizsban voltunk, szóval kívül alloak úgy látják hogy amugy minden rendben, és úgy is van.

Lehetséges hogy egy kapcsolat megragad az összeköltözés es a kozos hetvegi programok? szinten?

2022. márc. 19. 23:22
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Utolsó, de neked ez jó így? Mert gondolom szeretnél gyereket, csak nem ebben a helyzetben. De ha vele maradsz lehet, hogy sosem lesz.
2022. márc. 20. 08:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!