Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanátok, ha a párotok telefonjában szexszel kapcsolatos beszélgetést találnátok?
Figyelt kérdés
Egy kolléganőjével beszélgetett szexszel kapcsolatos dolgokról elég hosszan. Ez már megcsalásnak számít? Arra nem volt utalás a beszélgetésben, hogy valójában történt volna köztük valami.2022. márc. 19. 19:44
11/16 anonim válasza:
Hat nem tudom, én soha nem beszélgettem hosszan ffi kollégáimmal arról h ki mit szeret a szexben, vagy melyikünk mit próbálna ki…
Én sem bíznék meg benne, ez már Erőteljesebb flörtszagú kategória, és nem az ártatlanabb fajta a szememben… ezekre ott vannak a pasi haverjai, vagy a sima haverok, nem random ellenkezőnemű kolléga. Mi köze ahhoz h mit szeret a szexben?..
szóval azt gondolnám h érdekli őt, és nem barátilag…
13/16 anonim válasza:
Hááát...
én egyetlen egy exkollegámmal folytattam ilyen jellegű beszélgetést, de őt jó alaposan meg is dugványoztam párszor. Igaz, akkor szingli voltam.
Azt meg tudom erősíteni, hogy ez nem egy tipikus munkahelyi csevegés.
15/16 anonim válasza:
Tudom nem lesz hihető de én bizony több ffival is dumálok szexről és semmi flört nincs benne. Igaz nem ismerem őket es névtelen, nem kollega. Erre csak azért van szüksegem hogy jobban ertsem hogy működik a pasi, mit gondol, stb. Eszembe nem jutna akár csak igy megcsalni a párom.
16/16 anonim válasza:
és miért nem a párodat akarod megérteni? lehet hihetetlen, de nem minden ffi ugyanolyan (ahogy falnak megyek attól is, amikor valaki a NŐKET akarja megérteni. mintha mindegyik ugyanolyan lenne, ugyanúgy működne). nem külön bolygóról jött a két nem, hiába akarják néhányan bemesélni. emberek vagyunk, azok között meg sokféle van. én eddig akárhány ffit ismertem, mindegyik teljesen más volt, máshogy állt a dolgokhoz, máshogy gondolkozott. ilyen buta kifogást, amit írtál....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!